Informații zi de zi

Despărțire dureroasă pentru Anca Serea: „O să îmi fie dor de tine!”. Vedeta și-a luat adio cu lacrimi în ochi

Anca Serea nu trece prin momente tocmai plăcute și asta pentru că a fost nevoită să se despartă de una dintre cele mai dragi ființe. Cu lacrimi în ochi, vedeta și-a luat adio de la băiatul ei.

Anca Serea este mamă a șase copii, ceea ce o face să fie o femeie împlinită și fericită, mai ales atunci când îi are la masă pe toți.

De aceste mici momente s-a bucurat știrista timp de o lună, însă acum a venit timpul ca fiul cel mare să își vadă de viața lui.
David este studentul unei facultăți din Olanda, iar după ce a petrecut sărbătorile de iarnă și prima lună din anul 2022 cu familia, acum a venit momentul să se întoarcă în locul unde studiază pentru a avea o carieră strălucită.
Anca Serea, cu lacrimi în ochi la plecarea fiului de acasă
Însă plecarea lui de acasă, chiar dacă toată lumea este conștientă că totul este spre binele tânărului, a stârnit un val de plânsete și păreri de rău. Nudoar frații săi mai mici o să îi simtă lipsa de acum încolo, ci și mama sa. Anca Serea s-a arătat extrem de emoționată la plecarea fiului cel mare.

Vedeta a ținut să imortalizeze momentul despărțirii, ca mai apoi să îl împărtășească și cu fanii ei.

În fața celor din mediul online, partenera de viață a lui Adi Sînă nu și-a mai putut opri lacrimile.
Anca Serea recunoaște că după această despărțire, deloc plăcută pentru orice părinte, va avea nevoie de câteva zile pentru a se reobișnui cu gândul că ”puiul” ei a ajuns la vârsta la care trebuie să își urmeze visurile.

Însă chiar dacă David Serea abia a plecat de acasă, familia abia așteaptă ca el se revină pe mijlocul lor.

Până atunci însă, Anca Serea se roagă ca lui David să îi fie bine acolo unde a ales să studieze.
”Toți suntem foarte triști”
”Din păcate a venit momentul în care David a trebuit să plece de acasă și ne-am obișnuit cu el vreo lună. E greu și o să am nevoie de câteva zile de recuperare, dar știu că el pleacă acolo unde îi este mai bine și unde își va continua studiile.

Așa că sper să fie bine. Te așteptăm acasă. Toți suntem foarte triști, am inima frântă. Drum bun, o să-mi fie dor de tine!”, a spus Anca Serea, cu lacrimi în ochi, pe rețelele de socializare.
La rândul său, David s-a arătat mai puternic decât mama sa. Cu zâmbetul pe buze, tânărul și-a luat la revedere de la familie, având și un mesaj de încurajare pentru mama, frații și surorile sale.

”Pa, copii. Fiți puternici!”, a spus și David atunci când i-a lăsat pe cei dragi în urmă.