Informații zi de zi

Cum l-a pus Anamaria Prodan „la respect” pe Dani Mocanu? Reacția neașteptată a impresarei în timp ce asculta melodia manelistului: „Are 3 milioane de euro doar pe mâna stângă”

Anamaria Prodan este cea mai cunoscută impresară de fotbal din România. De când a devenit din nou singură, celebra impresară este curtată de diferiți bărbați. Printre acești bărbați se numără și manelistul Dani Mocanu, care i-a făcut mai multe declarații în mediul online, dar și în piese.
Aceste declarații au ajuns și la urechile celebrei impresare, care l-a lăudat pe manelist pentru strategia lui de promovare.
Dani Mocanu a postat recent un videoclip pe contul său de Tik Tok, în care Anamaria Prodan se află în avion alături de mai mulți prieteni, printre care și Cătălin Botezatu. Sexy impresara s-a filmat în timp ce asculta una dintre piesele manelistului și urmărea clipul melodiei pe telefon.
Anamaria Prodan a arătat spre cameră ceasurile de lux pe care le acea la mână, cât și brățările. Bijuteriile pe care vedeta le purta aveau o valorea mult mai mare decât banii pe care Dani Mocanu îi număra în clipul piesei.
„De câte ori să vă mai spun? Valoarea la valoare trage”, scris Dani Mocanu în descrierea videoclipului în care apare Anamaria Prodan.

@danimocanu10
De cate ori sa va mai spun??? ❌ Valoarea la valoare trage ❌ ##danimocanu ##anamariaprodan ##catalinbotezatu

În secțiunea de comentarii, internauții nu au putut să nu comenteze despre valorea ceasurilor și bijuteriile purtate de Anamaria Prodan în videoclip.

„Ne poartă casele la mână”, „Are pe mână 10 cartiere rezidențiale”, „Ana are 3 milioane de euro doar pe mâna stângă”, „Poartă un oraș pe mână”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.