Informații zi de zi

Dan Sava a murit la doar 32 de ani. Ce spuneau despre el Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu de la Vacanța Mare

Dan Sava, cunoscut ca și Semaka printre colegii de la Vacanța Mare, a murit fulgerător la numai 32 de ani într-un accident de mașină. Ce spun actorii despre moartea acestuia.

Regretatul actor a murit la doar 32 de ani, în iulie 1999, după o noapte pe care o petrecuse cu colegii din Vacanța Mare, Radu Pietreanu și Mugur Mihăescu. Vestea a picat ca un fulger în familia sa pe care a lăsat-o în urmă.
Tragedia care l-a răpit pe Dan Sava în iulie 1999

Dan Sava a decedat în urmă cu 23 de ani, într-un accident de mașină petrecut în apropiere de stațiunea Olimp. Membrul grupului Vacanța Mare petrecuse cu colegii la o terasă, însă la plecare a pierdut controlul volanului din cauza vitezei și a oboselii.

Alcoolemia de de 1,60 la mie l-a făcut pe regretatul artist să nu mai poată stăpâni autoturismul în timp ce se deplasa în Eforie Nord, unde era cazat. Mașina a intrat direct într-un copac de pe marginea drumului.

Impactul puternic s-a produs într-o curbă periculoasă, în accident fiind rănite și două tinere din Craiova. Tragedia s-a petrecut la 4:30 dimineața, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu având vestea neplăcută două ore mai târziu.

Ce spuneau Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu despre moartea prietenului și colegului lor

Mugur Mihăescu își amintește că regretatul Dan Sava a plecat cu 5 minute înaintea sa. Actorul de la Vacanța Mare a declarat la un moment dat că a trecut cu mașina pe lângă accidentul suferit de colegul său, dar nu a realizat nimic.

Câștigătorul de la Masked Singer România nu a făcut nicio conexiune, chiar dacă a observat că autoturismul lovit era de culoare neagră ca cel al colegului de la Vacanța Mare pentru că se grăbea să ajungă acasă.

„Am stat împreună la masă, i-am zis să mă mai aștepte și pe mine. Mai avem o jumătate de bere să termin și când m-am întors am trecut peste sfărmăturile mașinii lui fără să-mi dau seama.

Mă uitam, ia uite ăsta e proaspăt acum. Am văzut o chestie neagră în copac. El a plecat înainte, a zis că se grăbea acasă și când am văzut o mașină în pom neagră nici prin gând nu mi-a trecut”, spunea actorul în urmă cu ani buni, într-o emisiune TV.

Radu Pitreanu nu l-a uitat pe Dan Sava, cu care o perioadă lungă a stat mai mult decât cu propria familie. Actorul și regretatul artist au lucrat împreună 12 ani, lăsând în urma sa un gol imens în sufletele colegilor.

„Era foarte iubit. Îi dădeam rolurile de femeie, de Tarzan, de ce voiai pentru că făcea foarte mult sport și arăta bine”, a mărturisit artistul într-o emisiune de la radio.
Ce s-a întâmplat cu soția și fiicele lui Dan Sava

Dan Sava a lăsat în urma sa o soție îndurerată și două fete. Partenera de viață a regretatului actor, Camelia, a amuțit timp de două luni după ce și-a pierdut soțul. A refuzat să vorbească cu apropiații o perioadă.

Nici în ziua de azi nu are puterea să se uite la spectacolele înregistrate de regretatul artist de la Vacanța Mare. Avea o expresie pe care soția sa nu o va uita niciodată, chiar dacă nu i-a fost deloc ușor după moartea lui.

sursa fanatik.ro