Informații zi de zi

Denisa Filcea și-a pus toate mămicile în cap! Ce a spus soția lui Flick despre rolul de mamă

Flick, pe numele lui real Andrei Sebastian Filcea, și partenera lui de viață, Denisa, au devenit de curând părinții unei fetițe. Obișnuită să vorbească cu comunitatea ei din mediul online, Denisa Filcea și-a înfuriat recent urmăritorii, în special pe proaspetele mămici, după ce a susținut că nu e deloc greu să ai acasă un nou-născut, atacându-le subtil pe femeile care susțin că nu se descurcă.

Denisa Filcea pare că îmbină în ultima perioadă rolul de mamă cu cel de influencer, fără să ia o pauză de la mediul online, după ce a adus-o pe fetița ei pe lume.
Denisa Filcea, „certată” de comunitatea ei

Mai mult decât atât, aceasta și-a exprimat opinia cu privire la viața de proaspătă mămică, explicând că nu înțelege de ce unele femei se plâng, având în vedere că din punctul ei de vedere e ușor să te descurci cu un nou-născut.

Mai multe mămici din comunitatea ei s-au simțit vizate și au comentat negativ declarațiile ei. Denisa nu s-a lăsat mai prejos însă, și le-a oferit acestora un răspuns.

„M-a certat o femeie, proaspătă mămică, printr-un comentariu pe canalul meu de YouTube, că ceea ce povesteam despre experiența noastră în calitate de părinți nu este real și că, de fapt, primele săptămâni cu un nou născut sunt grele (motivele ei ar fi: alăptatul și nopțile nedormite).

NU, nu mi se pare greu să mă trezesc de două sau trei ori pe noapte să-mi hrănesc fetița și să mă joc cu ea până adoarme la loc sau pur și simplu să o țin în brațe pentru că așa își dorește ea. ADOR! Și am fost binecuvântată cu o fetiță foarte cuminte.

Probabil faptul că am fost liniștită pe perioada sarcinii și faptul că este liniște în familia noastră se regăsește și în starea ei de spirit. NU, nu mi se pare greu să o alăptez, din contră, este ceva magic, un sentiment pe care nu îl pot descrie în cuvinte, un sentiment care îmi umple sufletul de bucurie amestecată cu magie.”, și-a început Denisa Filcea mesajul.

Denisa Filcea: „Dacă unora vă este greu, nu înseamnă că…”

Soția lui Flick le-a transmis mamelor care consideră că e „greu” să crești un copil să nu se mai plângă, deoarece a fost alegerea lor să-l aducă pe lume și știau la ce să se aștepte.

„NU mi se pare greu să am grijă, indiferent ce presupune, de un suflet pe care eu l-am vrut în viața mea. Copiii nu cer să se nască, noi alegem să îi aducem pe lume și cred că ar trebui să ne bucurăm și să fim recunoscători până la Dumnezeu pentru binecuvântarea primită și să încetăm să ne plângem de tot ce înseamnă asta.

Îmi pare rău dacă sunt mămici care simt că nu mai pot, însă alegerea bărbatului potrivit în rol de tată pentru copiii noștri este un pas extrem de important! Nu doar pentru ajutorul propriu-zis, dar mai ales pentru cel psihic.

Cred că e momentul în 2022 să fim atât de evoluate încât doar să ne bucurăm de tot ce presupune a fi mamă și a aduce pe lume un suflet, fără să dramatizăm și să ne plângem. Știam ce urmează, nu?

Nu mai speriați femeile care încă nu au trăit această experiență, simplul fapt că unora vă este greu nu înseamnă că este realmente ceva greu. Simplul fapt că nu reușiți (unele) să vă focusați pe fericire și să ieșiți din zona de victimă sau falsă eroină nu înseamnă că toată lumea gândește la fel. (..)NU, nu-mi este greu să fiu mamă. Am ceea ce mi-am dorit. Este magic!”, a transmis Denisa Filcea, în mediul online, stârnind, din nou, un val de reacții.