Informații zi de zi

Dana Criminala are amant! Avem toate detaliile

Relația dintre Dana Criminala și Leo de la Strehaia este, cu siguranță, istorie, mai ales că, acum, pare-se, bruneta și-a găsit deja un alt partener de viață după ce l-a părăsit pe ”Prințul Țiganilor”.

Certurile dintre Leo de la Strehaia și Dana Criminala sunt, deja, o obișnuință a lumii mondene de la noi. Doar că, de această dată, cearta este definitivă și, probabil, urmează cât de curând un divorț.

După ce Dana Criminala l-a părăsit pe Leo de la Strehaia fără prea multe explicații și s-a mutat într-o casă nouă, iată că ies la iveală informații cu privire la adevăratele motive ale divorțului dintre cei doi. Mai exact, pare-se, Dana Criminala și-a refăcut viața amoroasă, iar Leo de la Strehaia nu mai are nicio șansă.

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia a ramas fara nevasta
Citeste si:
Coșmar la metrou. Bătaie între huligani și jandarmi. Călătorii au fugit disperați. VIDEO – evz.ro

Și, Patroana, stând de vorbă cu Leo de la Strehaia, reproșându-i – probabil a mia oară – că se gândește la Dana Criminala, a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre brunetă. ”Merge la salon (de înfrumusețare, n. red.), că are bani acum. A găsit pe altul acum, pe la care vine mobilele. E reprezentantul ăla care vinde mobilă. Acum mănâncă banii de pe ăla, că tu nu mai ai bani”, a spus Patroana, dezvăluind astfel că, de fapt, Dana Criminala și-a ”tras” amant, ea nefiind, încă, divorțată de Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia, părăsit și de Dana Criminala și de Anca de la Strehaia
Relația dintre Leo de la Strehaia și cea de-a doua lui nevastă, Dana Criminala, s-a sfârșit cu mare scandal după ce bruneta a decis să nu îi mai permită ”Prințului Țiganilor” să se apropie de ea. ”M-a părăsit, și-a luat casă și nici nu mă mai lasă să ma apropii de ea. Și-a luat casă, la Pitești, de peste 100.000 de euro, stă cu Renata acolo și nu mai vrea să mă vadă. Nu am făcut nimic rău, pe cuvânt…”, explică Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia nu mai are banii cu care se lauda pe vremuri
Mai mult, relația cu prima lui soție, Anca de la Strehaia este la fel de proastă, Leo de la Strehaia fiind în situația de a fi refuzat categoric de aceasta, ba chiar mai mult, ea a plecat din casa ”Prințului Țiganilor” după ce și-a luat toate hainele și s-a întors la părinții ei.