Informații zi de zi

PUȘI LA ZID DUPĂ NOUL EPISODUL VIOLENT, BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI AU PĂRĂSIT ROMÂNIA. CARE ESTE DESTINAȚIA DE VACANȚĂ ALEASĂ CA SĂ ÎȘI NEGOCIEZE RELAȚIA

Puși la zid după noul episodul violent, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au părăsit România ca să nu fie copleșiți de toată tensiunea acestui scandal în care sunt protagoniști iar. Înainte să decoleze de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, vedeta a publicat o imagine din avion, lăsând loc de interpretări în legătură cu destinația de vacanță aleasă ca să își negocieze relația cu afaceristul din Mediaș.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, în vacanță după noul episod violent dintre ei
În poza realizată de Bianca Drăgușanu în timp ce era la bordul aeronavei se observă sigla celor de la Turkish Airlines, compania aeriană națională a Turciei cu baza în Istanbul. Din acest motiv, unii dintre fanii ei și ai lui Alex Bodi cred că ei vor merge pe pământ turcesc ca să își facă vacanța. Și, după cum se vede în colajul de mai jos, înainte să urce pe Instagram Stories fotografia, Bianca Drăgușanu a trecut ora la care a făcut-o. Rămâneți pe CANCAN.RO ca să aflați primii ce destinație au ales cei doi parteneri ca să își reconfigureze viața.

Ana, una dintre admiratoarele cuplului, poveste de iubire trasă la indigo cu a Biancăi Drăgușanu
În timp ce unii dintre fani i-au criticat dur pe cei doi, după ce Alex Bodi a bătut-o cu bestialitate pe Bianca Drăgușanu, alții le-au transmis gânduri bune și i-au îndemnat să rămână împreună. Ana, una dintre admiratoarele celor doi parteneri, a împărtășit pe pagina de Facebook a afaceristului din Mediaș că are o poveste de iubire foarte asemănătoare cu a lor.

“Dar parcă e ceva cam forțat, vorbește lumea că iar ai bătut-o???? Dacă ai făcut asta, nu ești bărbat, ești gunoi!”, “Sunteți atât de frumoși împreună, nici nu ați crede! Trăiesc undeva aproape de sensul relației voastre, da nu la același nivel. Doar ca iubirea nu are nivel! Înțeleg certurile voastre, dacă nu v-ați iubi, nu ați fi așa, unul cu celălalt. Mă regăsesc în voi. Sunteți frumoși și meritați să fiți fericiți. Lăsa-ți tot răul lumii de-o parte și fiți voi, cu bune și rele! Nu știu ce se întâmplă între voi, dar, undeva, bănuiesc și vă înțeleg separat complet! Nici nu aș întreba pentru că nu trebuie să știm noi tot! Nu? Sănătate multă vă doresc, iubire și fericire! Gura lumii nu o astupi niciodată, așadar fiți cei mai fericiți! Dacă nu voi, copii voștri merită toată fericirea din lume alături de voi! Doi oameni maturi, frumoși și inteligenți! Să nu uitați asta!” și “Dar de ce aveți fețele astea triste? Zâmbiți, că viața este frumoasă și scurtă” sunt trei dintre mesajele strâse de poza din stânga colajului care a fost publicată de Alex Bodi pe contul său de Facebook.