Informații zi de zi

DE-A DREPTUL INCREDIBIL! CE A PĂȚIT UN BĂRBAT DIN BUCUREȘTI, DUPĂ CE ȘI-A LĂSAT MAȘINA ÎNTR-O PARCARE DIN SECTORUL 5

În București este o problemă reală cu locurile de parcare, așa că atunci când apuci să parchezi, trebuie să fii cu mare băgare de seamă, căci lucrurile sunt imprevizibile.

Un bărbat din București a experimentat pe pielea lui un lucru de-a dreptul comun în Capitală. Acesta a mers în sectorul 5, acolo unde locuiește străbunica sa, pentru a-i duce câteva alimente.

A parcat mașina în proximitatea blocului și a urcat pentru a lăsa lucrurile în casa străbunicii sale, însă atunci când a ieșit din bloc a constatat cu stupoare că doi indivizi îi blocaseră mașina și nu mai putea să iasă din parcarea respectivă.

Întreaga poveste a fost postată pe grupul „Ai parcat ca un bou București”
„Alaltăieri seară, după serviciu, am mers la bunica mea de 90 de ani (zona Rahova) să îi las niște cumpărături la ușă (mi-e frică să intru deoarece la birou s-a cam îmbolnăvit lumea, nu vreau să risc să fiu purtător asimptomatic, chiar și cu mască). Așadar am stat puțin. În jur de 30 minute. Am vorbit un pic cu ea pe hol după ce i-am lăsat alimentele.
Când ies găsesc că 2 cetățeni cu un nivel de maturitate de școală generală mi-au blocat mașina cum se vede în poze.
Când am ajuns în parcare, am lăsat mașina la aprox. 50 cm în spatele Daciei iar Ford-ul din spatele meu nu ajunsese încă.
La ieșire din bloc găsesc atât Dacia cât și Ford-ul aproape lipite de Renault-ul meu.
Cel mai probabil cel cu Dacia s-a vorbit cu cel cu Ford-ul să mă blocheze deoarece nu eram „de-acolo”, deși eu sunt mai „de-acolo” decât mulți din cei care locuiesc acum. Acolo am copilărit. Mă rog…
Locurile respective nu sunt trasate, marcate în vreun fel. E pe regula „primul venit, primul servit”.
De cel cu Ford-ul nu am dat dar, văzându-mă că fac poze și dau telefoane (urma să anunț poliția), a ieșit soția cetățeanului cu Dacia (locuia la parter fix în fața mașinii mele), a scos mașina din viteză și am ajutat-o să o împingă :)) respectivul era în casă, bineînțeles. Tot doamna respectivă mi-a zis că nu știe de ce soțul ei m-a blocat, că dânsa l-ar fi întrebat dar că i-ar fi răspuns că nu e treaba ei?
M-am gândit că e păcat să nu îi fac celebri. Locația e strada Pecineaga colț cu Calea Rahovei, Sector 5 (e un gang înconjurat de blocuri cu 4 etaje). (Ca să fiu sincer, nu știu 100% dacă cel cu Ford-ul a făcut-o intenționat. Caz în care îmi cer scuze, poate așa parchează el ca să lase loc… dar cel cu Dacia mai mult ca sigur a făcut-o cu bună știință, trăgând mașina mai în spate abia după ce am urcat eu)” a fost mesajul postat de bărbat, pe grupul de Facebook.