Informații zi de zi

De când s-au născut credea că acesta e fratele lui geamăn. 30 de ani mai târziu, doctorii au arătat tuturor adevărul pe care nimeni nu-l bănuia. Uite cine și ce le făcuse imediat după naștere

Unele povești sunt atât de ciudate încât te-ai putea întreba dacă sunt cu adevărat reale. Povestea acestor patru bărbați este atât de incredibilă pe cât este și de adevărată.

Jorge și Carlos sunt gemeni, dar nu puteau fi mai diferiți. Jorge este slab și e mereu într-o dispoziție bună, pe când Carlos este mai solid și nu prea vorbește mult. Amândoi merg la o universitate bună din Bogota, Colombia, și vor să devină ingineri.

Din afară ei au vieți perfecte, sunt tineri, vor avea slujbe bune, și au toată viața înaintea lor. Dar soarta le-a jucat o farsă uriașă, iar ei nici măcar nu au știut. Într-o zi, unul dintre colegii lui Jorge l-a oprit și i-a aătat ceva care l-a surprins și l-a lăsat foarte confuz.

Mai devreme în acea zi acel coleg făcuse o poză măcelarului local, Jorge și măcalarul erau identici. Jorge a râs și i-a zis: ,,Am un frate geamăn, dar nu e el”. Dar când băiatul s-a uitat mai atent la poză, așa că a arătat poza unui prieten și acesta i-a spus că arată bine, că e o poză bună a lui!

Jorge a intrat pe net, a găsit pagina de Facebook a dublului său, și a aflat că îl cheamă William. Când a început să se uite la pozele de pe net ale acestuia, nu a mai putut să respire, atât erau de asemănători. Dar Jorge a mai observat și că și William mai avea un frate geamăn, iar acesta arăta exact ca fratele lui geamăn, Carlos!

După ce Jorge i-a arătat fotografiile lui Carlos, au început să înțeleagă ușor, ușor, ce se întâmplase. Doctorii i-au confundat în maternitate, toți 4 se născuseră în același spital în aceeași zi. Când s-au întâlnit, cei patru nu se puteau abține, o vreme s-au holbat unii la alții fără să le vină să creadă.

În cele din urmă spitalul a recunoscut că asistentele trebuie să fi încurcat din greșeală gemenii. După prima lor întâlnire a devenit clar pentru toți că vor să se cunoască mai bine și că doresc să recupereze timpul pierdut. În prezent cei patru au cumpărat împreună un apartament și locuiesc toți acolo, vizitează toți ambele familii și, în urma poveștii, fiecare a mai câștigat doi frați!