Informații zi de zi

Dacia cu opt roți, inventată de un milionar român. Ce s-a întâmplat cu mașina după primul test

Un milionar român a șocat internetul. Deși are milioane de euro, Ovidiu Pop este pasionat de mașinile vechi Dacia. Acesta și-a făcut timp pentru a modifica o astfel de mașină veche, astfel încât a rezultat o Dacia cu 8 roți. Se pare că a ”îmbunătățit” mașina împreună cu alți prieteni, cu care acum a și testat-o.

Dacia cu opt roți, inventată de un milionar român
Ovidiu Pop și-a scos la un drive test noua invenție: Dacia cu 8 roți. Milionarul din IT a adăugat pur și simplu câte p roată în plus mașinii, cu ajutorul unor suduri. Ce a vrut să facă, doar el știe, însă a rezultat o Dacia veche …cu 8 roți. Distracția însă a fost la ea acasă, la drive-testul făcut în câmp.

”Am extins rotile la Dacie prin sudura unui suport cu butuc si prezoane care acomodeaza roti de Nissan Patrol!”, este descrierea clipului pe care Ovidiu Pop l-a publicat pe canalul său de Youtube. ”Să vedem cât rezistă invenţia. O mică problemă am întâmpinat. Nu s-a calculat (spaţiul pentru deschiderea portierei din spate). Dar hai că merge”, a spus tânărul sătmărean care a închis cu greu portiera.

Are acasă Lamborghini Huracan, dar se dă cu Dacia
Milionarul Ovidiu Pop a făcut ultimele verificări, apoi s-a aventurat cu Dacia cu opt roţi pe un drum de ţară, alături de alţi trei prieteni. ”Dar ce bine e! Nu simţi nimic!”, a strigat unul dintre pasagerii din Dacia cu opt roţi. Așa a ajuns milionarul cu Dacia sa prin gropi, bălți și noroaie.

Într-un final, bătrâna Dacie a cedat, după ce a început să se simtă miros puternic de ambreiaj. La un moment dat, din cauza denivelărilor, improvizaţia prin care a fost ataşată una dintre roţile suplimentare s-a rupt. Din acest motiv, aripa şi portiera dreaptă au fost serios „şifonate”. Invenția a rămas împotmolită pe drumul desfundat, de unde a mai ieșit doar tractată de un tractor.

Tânărul în vârstă de 28 de ani care a făcut milioane de euro din jocuri pe calculator are acasă și mașini serioase, cum ar fi Lamborghini Huracan, dar şi un Ferrari F12 Berlinetta de 400.000 de euro. Cu toate acestea, nu ar spune nu niciodată unei plimbări cu un autoturism Dacia.

În trecut, Ovidiu Pop a cumpărat mai multe maşini Dacia 1300 și 1310, cu care a străbătut un drum Satu Mare – Londra, și a încercat să parcurgă și distanța dintre Satu Mare și Maroc.