Informații zi de zi

Despre Dan Diaconescu se zice că a sărăcit! Însă tot cu mașină de milionar circulă

Dan Diaconescu nu mai e ce a fost odată! După ce a ieșit din închisoare, fostul realizator tv a pierdut mare parte din avere.

De-a lungul ultimilor ani, presa a tot scris că Dan Diaconescu a sărăcit. După doi ani petrecuți în închisoare, Dan Diaconescu a fost eliberat în 2017, dar are încă mulți ani interdicție de a apărea la tv. Mai mult, averea sa, estimată în urmă cu câțiva ani la milioane de euro, s-a cam evaporat.

Chiar dacă lumea spune că Dan Diaconescu a sărăcit, fostul patron de la OTV nu a renunțat la obiceiul său de a circula cu mașini de lux. Dacă în anii săi de glorie, Dan Diaconescu făcea senzație pe străzile din București cu bolizii săi de sute de mii de euro, nici acum fostul realizator tv nu se lasă mai prejos.

Zilele trecute, Dan Diaconescu a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro coborând de la volanul mașinii sale, un Bentley albastru, o mașină care chiar dacă nu mai e nouă, costă o avere! Iar Dan Diaconescu nu renunță la plăcerea de a conduce o mașină scumpă care consumă enorm, chiar dacă uneori pare că face eforturi pentru a putea circula cu ea. Recent, el a fost surprins la o benzinărie la volanul aceleiași mașini scumpe. Șocant, pentru cei care l-au văzut pe Dan Diaconescu a fost însă faptul că a alimentat de doar 49 de lei, o sumă infimă, dacă e să ne referim la faptul că o astfel de mașină are un consum uriaș!

Dan Diaconescu a pierdut doar anul trecut 9 proprietăți
Așa cum scria WOWbiz.ro, Dan Diaconescu a rămas în 2019 fără 9 proprietăți inclusiv sediul OTV din Bulevardul Preciziei dintr-un foc! Cele 9 terenuri și sediul OTV au fost achizționate de omul de televiziune în cursul anului 2009, iar instanța a decis ca acestea să revină la vânzător, o societate deținută de omul de afaceri Marius Locic. Acest lucru a făcut ca celelalte instituții la care Diaconescu avea datorii: ANAF, două bănci și un dezvoltator imobiliar să rămână cu buza umflată. Practic, judecătorii au anulat executările silite ale creditorilor și au costatat că Dan Diaconescu nu mai are drept de proprietate asupra proprietăților, deci nu mai poate fi executat.

Omul de televiziune mai are în acest moment doar un teren în comuna argeșană Babana și unul în București (dacă ne luăm după declarația de avere din 2014 și scădem proprietățile pierdute). În 2014, la data completării ultimei declarații de avere, el își vânduse deja toate imobilele din București și Sinaia, în număr de 10.