Informații zi de zi

Dumnezeu este totul, să știți – Banii se pierd într-o zi, oamenii te uită și pleacă – Dumnezeu rămâne veșnic lângă tine

Dumnezeu este totul pentru noi, ne iubește și are un plan bun pentru viața noastră. Dumnezeu vrea să ne binecuvânteze astfel încât să putem îndeplini planul Lui, să ne putem bucura cu adevărat de viața noastră.

Uneori, apelăm la oameni să ne ofere ceea ce avem nevoie, în loc să apelăm la Dumnezeu. Problema este că oamenii uită și pleacă. Dumnezeu rămâne veșnic alături de noi și are grijă se tot ceea ce ne privește și răspunde tuturor nevoilor noastre.

Se întâmplă adesea să ne regăsim în situația în care căutăm iubirea cu orice preț pentru că ne simțim singuri și avem nevoie de cineva să ne iubească. Pentru că vrem să simțim iubirea, vrem să o avem și vrem să fie a noastră și nimeni să ne-o poată lua. Și poate în acele momente nu o găsim și pare să că se ascunde de noi…

Există în popor o vorbă care spune că toate lucrurile se întâmplă la locul potrivit și la momentul potrivit. Iubirea vine exact atunci când te aștepți mai puțin.

Nu poți să știi niciodată ce-ți rezervă viața, banii se pot pierde, azi poți fi bogat iar mâine sărac. Oamenii sunt trecători în viața noastră, azi pot fi alături de tine iar mâine pot pleca. Dumnezeu te ține de mână de fiecare dată, chiar dacă tu nu-L vezi. El rămâne mereu alături de tine.

Călătoria noastră prin viață va fi marcată de o succesiune de dificultăți dar Dumnezeu ne va îndruma spre calea cea bună și va fi alături de tine fie că treci prin foc sau prin apă.

Aceasta este promisiunea Lui și puterea Lui. Iată câteva scripturi care ne asigură că Dumnezeu este întotdeauna cu noi:

„Nu te teme, căci sunt cu tine; nu te dezamăgi, pentru eu sunt Dumnezeul tău; te voi întări, te voi ajuta, te voi păstra cu mâna dreaptă a mea.”

„Fii puternic și curajos. Nu te speria și nu te dezamăgi, căci Domnul, Dumnezeul tău, este cu tine oriunde de duci.”

„Păzește-ți viața liberă de iubirea de bani și te mulțumești cu ceea ce ai, pentru că El a spus: Nu te voi părăsi niciodată.”

„Și iată, sunt cu tine mereu, până la sfârșitul veacului.”

Sursa: secretele.com