Informații zi de zi

După 20 de ani, doi soți au pus punct căsniciei. De Crăciun, acesta i-a dat o cutie. Ce s-a întâmplat apoi i-a făcut pe toți să plângă în hohote. Nici în filme nu vezi asta:

După mai bine de 20 de ani de mariaj, este greu să crezi că acel cuplu va divorța vreodată.

Unii oameni petrec o viață întreagă pentru a găsi sufletul pereche. Alții îl găsesc la o vârstă mică, în timp ce pentru unii este nevoie de zeci de ani de căutări.

Uneori, focul iubirii începe să scadă, iar cei doi soți realizează că sunt împreună cu persoană se află cu persoana greșită și ajung la divorț sau la separare.

Acest lucru s-a întâmplat și în cazul lui Jeffry Agan care, după 20 de ani de mariaj a divorțat. Chiar dacă au luptat pentru salvarea căsniciei, Jeff și Lorie din Ohio și-au dat seama că le este mai bine separați.

Și așa au făcut. Cu toate acestea, au rămas prieteni pentru fiul lor și să construiască o relație de prietenie și de respect. Se pare că principalul motiv pentru care s-au despărțit a fost acela că bărbatul consuma mult alcool, dar a intrat în programul Alcoolicii Anonimi și a reușit să scape de acest viciu.

De Crăciun, cei doi și-au dat cadouri, iar fiul lor a surprins momentul emoționant al părinților săi. În filmuleț, femeia este văzută în timp ce deschide o cutie care părea a fi o pizza, însă era un cadou cu o imagine înrămată, iar bărbatul a îngenunchiat pentru a-și cere din nou fosta soție de nevastă. Iar ea, din fericire, a acceptat.