Informații zi de zi

Mesajul surprinzător al lui Silviu Prigoană pentru Adriana Bahmuțeanu, la 5 ani de la divorț. “Mi-aş dori ca mama copiilor mei să îşi stabilească viaţa, să fie fericită”

La cinci ani de la divorț, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au găsit o cale să nu se mai războiască. Fiecare dintre ei și-a găsit liniștea în brațele altcuiva, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată. Îndrăgostit și el de o altă femeie, afaceristul i-a transmis un mesaj surprinzător fostei sale soții. Acesta a ținut să precizeze că își dorește ca vedeta să nu mai sufere.

Invitat, miercuri seară, la emisiunea online a lui Cristi Brancu, de pe Facebook, Silviu Prigoană i-a transmis complimente Adrianei Bahmuţeanu, care se iubeşte cu solistul grec Nikolaos Papadopoulos.

“Copiii mei sunt ok, mama copiilor e ok. Am înţeles că s-a căsătorit. Nu am certificatul de căsătorie sau copie, dar aşa am auzit”, a spus Silviu.

Iar când Brancu a menţionat că-l cunoaşte pe artist şi că e un băiat bun, Prigoană a adăugat. “Nu ştiu, nu comentez, îmi văd de treabă când nu ştiu. În principiu mi-aş dori ca mama copiilor mei să îşi stabilească viaţa, să fie fericită, viaţa nu e făcută doar din necaz, merită să fie fericită. Să-şi dea un reset la viaţă. Nu poţi să suferi mereu”, a declarat Silviu Prigoană, potrivit VIVA!