Informații zi de zi

FIICA MIJLOCIE A LUI GIGI BECALI A AVUT APARIȚIE RĂVĂȘITOARE! ALEXANDRA ȘI-A ETALAT GEANTA CHANEL DE 8.000 DE EURO!

Alexandra Becali, fiica mijlocie a cunoscutului om de afaceri, patron și al clubului FCSB, nu lasă nimic la voia întâmplării. Îmbrăcămintea e cu stil, accesoriile sunt pe măsură, iar mâinile ghidonează un volan al unei mașini de aproximativ 300.000 de euro. CANCAN.RO a întâlnit-o înainte de Sărbători, iar imaginile pe care vi le prezentăm sunt de neratat.

Alexandra Becali nu duce grija zilei de mâine, de altfel, precum surorile ei, Teodora și Cristina. Un tată celebru și bogat le-a îndrumat pașii cum nu se poate mai bine, înspre religie, în primul rând, dar și despre lumea afacerilor le-a vorbit. Fete stilate, apariția lor, oricunde, este de notat.

Alexandra a fost, de data aceasta, ”victima” paparazzilor CANCAN.RO, dar nu are de ce să se supere. Șarja de poze o reliefează la superlativ.

Alexandra Becali, apariție la cafenea cu un Chanel de 8.000 de euro
Tânăra a avut puțintică treabă în zona Dorobanți, când încă gerul nu bătuse la porțile Capitalei. Așa că și-a tras pe ea un elegant sacou alb, o pereche de colanți negri, iar pe umăr și-a ”aruncat” geanta Chanel, al cărei preț nu e deloc modest, aproximativ 8.000 de euro, și a plecat la drum.

Firește, ”adăpost” i-a fost bolidul Bentley Continental GT Mulliner, cel mai nou model al constructorului britanic de automobile.

În câteva clipite, era la destinație. A parcat în apropiere și a ”atacat” cafeneaua. Comanda nu a durat deloc mult și nici acolo nu și-a pierdut timpul, pentru că avea s-o ia la ”pachet”. Cu paharul în mână a revenit Alexandra din cafenea și, cu pași timizi, pentru a nu vărsa bunătate de băutură, a revenit la mașină. S-a așezat confortabil, a reglat totul la bord, apoi a demarat.

Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, este cea mai activă dintre surori pe rețelele de socializare. Iar din fotografiile pe care le postează e clar că-i place să se îmbrace la modă, să plece în vacanțe și să conducă mașini de lux.