Informații zi de zi

Suferă de două tipuri de cancer și se deplasează cu greutate. Cum arată acum celebrul actor

Cum arată acum celebrul Ryan O’Neal? Actorul Ryan O’Neal a devenit celebrul pentru rolul de excepție din filmul „Love Story” din 1970. La mai bine de 50 de ani de atunci, actorul e schimbat total. E slăbit, se deplasează cu greutate și boala și-a pus amprenta pe trupul lui.

Ryan a cunoscut succesul odată cu obţinerea rolului Oliver din filmul „Love Story” (1970), unul dintre filmele celebre ale anilor ’70 și unul dintre cele mai romantice filme din toate timpurile. Filmul, care a avut premiera la 16 decembrie 1970, la New York, a fost recompensat cu patru Globuri de Aur și un premiu Oscar și spune povestea lui Oliver Barett IV, care provenea dintr-o familie înstarită și respectată de absolvenți ai Universității Harvard. Oliver Barett, de asemenea, student al Universității Hardvard, se îndrăgostește de Jennifer Cavelleri, o fată ce provenea din clasa muncitoare, studentă la Radcliffe College.

Ryan O’Neal a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Farah Fawcett
Înaintea absolvirii, cei doi se hotăresc să se căsătoreasca chiar dacă era împotriva dorințelor tatălui lui Oliver. Fără sprijinul financiar al tatălui lui Oliver cuplul se luptă să plătească Harvard Law School, cu Jenny lucrând ca profesoară de muzică la o școală privată de muzică. Absolvind al treilea din clasă, Oliver acceptă o slujbă respectabilă la o firma de drept din New York. Cu noul venit, al lui Oliver, cuplul decide să aibă un copil. După ce nu izbutesc să îl conceapă, ei consultă un specialist, care după mai multe teste, îl înștiințează pe Oliver că Jenny este bolnavă și că în curând va muri, având leucemie.

Însă, din păcate, în destinul actorului a existat o coincidență bizară: a trăit în viața reală, ceea ce un regizor i-a hărăzit în filmul care l-a făcut celebru.

Cum arată acum celebrul Ryan O’Neal?
Actorul a trăit o poveste de dragoste fără sfârșit și în viața reală, alături de actrița Farrah Fawcett, starul din seria TV originala „Îngerii lui Charlie”. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, deși au trăit împreună timp de 17 de ani. Farrah a murit în 2009 după trei ani de luptă împotriva cancerului, iar Ryan i-a stat alături până în ultima clipă, mărturisind că Farrah a fost marea lui dragoste și a suferit cumplit după moartea ei.

Dacă, în „Love Story”, în 1970, Ryan în rolul lui Oliver o ține în brațe pe partenera lui din film până când Jenny se stinge, în 2009, într-un spital din Los Angeles, lui Ryan îi moare în brațe, iubirea vieții lui, actrița Farrah Fawcett, tot după o luptă cu cancerul.

 

În urmă cu trei ani, Ryan și-a lansat cartea de memorii, „Both of Us: My Life with Farrah”, în care descrie aspecte din viața lui alături de Farrah Fawcett. Mai mult, el a povestit cum au vrut să se căsătorească, dar nu au mai apucat.

Preotul care a venit special pentru această ceremonie a fost nevoit, până la urmă, să-i oficieze actriţei slujba dinaintea morţii. „După ce preotul a plecat, m-am aşezat lângă ea, mi-am lipit corpul de al ei, ca s-o încălzesc şi i-am luat mâna în mâna mea. Încă puteam să-i simt pulsul… I-am mângâiat mâna ore întregi. Inima ei refuza să se dea bătută. Eram singur cu iubita mea. Îi simţeam pulsul, dar era tot mai slab. Farrah încerca să-şi ia rămas-bun. Bătăile inimii i s-au încetinit, apoi au dispărut „, a povestit el printre lacrimi.

Ryan a fost distrus de moartea iubitei sale și susține că nici acum, la 11 ani de la moartea lui Farah, nu a trecut peste pierderea ei. Cele mai recente imagini cu el, îl arată pe marele actor slăbit. Acesta a fost surprins la o plimbare pe străzile din Malibu. Se deplasează cu greutate și boala și-a pus amprenta pe trupul lui: a fost diagnosticat cu două tipuri de cancer, de prostata și leucemie cronică.

 

Cum arată acum celebrul Ryan O’Neal? Are 80 de ani
Într-un interviu mai vechi, el a mărturisit că încă îi este dor de marea sa iubire, actrița Farrah Fawcet, și că regretă că nu a știut să fie un tată mai bun pentru cei patru copii săi, trei băieți și o fată, care și-au distrus viețile din cauza drogurilor.

Ryan O’Neal s-a născut la 20 aprilie 1941, la Los Angeles, California.Ryan O’Neal a interpretat roluri într-o serie de filme semnate de regizorul Peter Bogdanovici, începând cu comedia „Ce se întâmplă, doctore?” (1972), jucând alături de actriţa Barbra Streisand. În 1973, a fost numărul doi în topul anual „Top Ten Stars Box Office”, după actorul Clint Eastwood.

Ryan O’Neal a fost căsătorit de două ori
Au urmat filme în care a jucat alături de fiica sa Tatum O’Neal, în „Paper Moon” (1973), rol pentru care Tatum O’Neal a primit Premiul Oscar, şi, apoi, în „Nickelodeon” (1976). Printre filmele în care a mai jucat se numără: „So Fine” (1981), „Green Ice” (1981), „Partners” (1982), „Irreconcilable Differences” (1984), „Fever Pitch” (1985), „Tough Guys Don’t Dance” (1987), „Chances Are” (1989), „Zero Effect” (1998). A apărut în serialul „Good Sports” (1991) şi, apoi, în „Bull” (2000-2001) şi în „Miss Match” (2003). Între anii 2010-2013 a jucat în serialul TV „90210 Beverly Hills: Noua Generaţie” iar între 2006-2015, în serialul „Bones”. A avut apariţii mai scurte în serialele „Desperate Housewives” (2005), „Grey’s Anatomy” (2009).

A mai jucat în filmele „The List” (2000), „People I Know” (2002), „Malibu’s Most Wanted” (2003), „Slumber Party Slaughter” (2012) şi „Knight of Cups” (2015).

Ryan O’Neal a fost căsătorit cu actriţele Joanna Moore şi Leigh Taylor-Young; ambele căsătorii încheindu-se cu un divorţ. Ryan O’Neal are patru copii: Tatum O’Neal şi Griffin O’Neal (cu Joanna Moore), Patrick O’Neal (cu Taylor-Young) şi Redmond James Fawcett O’Neal.

Foto: PROFIMEDIA/ HEPTA