Informații zi de zi

Florin Grozea de la Hi-Q, mesaj pentru Ilinca Vandici privind declarațiile ei despre „bărbatul adevărat”: „Doamna este suferindă”

Florin Grozea de la Hi-Q a postat un mesaj pentru Ilinca Vandici privind declarațiile ei despre „bărbatul adevărat’. Mărturisirile controversate făcute de vedeta de la Kanal D în podcastul lui Damin Drăghici au stârnit un val de reacții în mediul online, mulți internauți aducându-i critici prezentatoarei TV. Iată ce a spus artistul despre apariția ei!

Florin Grozea, fostul membru al trupei Hi-Q, a postat un mesaj pentru Ilinca Vandici privind declarațiile ei despre „bărbatul ideal’. După declarațiile făcute de prezentatoarea de la Bravo, ai stil în podcastul lui Damian Drăghici, aceasta a primi un val de critici din partea internauților, în ultima perioadă.

Recent, Ilinca Vandici a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici de pe YouTube. Printre altele, ea a spus cum vede un bărbat adevărat. Atunci, prezentatoarea de la Bravo, ai stil! a susținut că, pentru ea, partenerul trebuie să fie „șmecher și să rămână așa’.

Florin Grozea de la Hi-Q, mesaj pentru Ilinca Vandici privind declarațiile ei despre „bărbatul adevărat’

Totodată, Ilinca Vandici a spus, printre altele, că nu-și va pune bărbatul să schimbe scutece. Declarațiile făcute de vedetă i-au adus acesteia un val de critici, deoarece mulți nu au fost de acord cu spusele ei.

„Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule!

Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!’, a spus Ilinca Vandici în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.
„Doamna este suferindă’

Și Florin Grozea, fost membru al trupei Hi-Q, a avut ceva de spus în urma declarațiilor Ilincăi Vandici. Acesta a postat un mesaj pe contul lui de Facebook, prin care îi răspunde vedetei. Cântărețul, care acum e antreprenor, a susținut că, inițial, a crezut că e vorba despre o exagerare, însă și-a schimbat părerea după ce a ascultat podcastul.

Totodată, artistul a mărturisit că el nu are nicio problemă în a face cumpărături și nici nu s-a supărat când a schimbat scutece.

„Ilinca Vandici, îmi pare rău că suferi. Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere. Am crezut că exagerează cei care o critică zilele acestea, așa că am mers la sursă pentru a auzi cu urechile mele și a vedea cu ochii mei. (Deseori în social media se exagerează mult și se scoate din context, așa că vă recomand să căutați mereu sursa)

Nu exagerează nimeni, din păcate, doamna este suferindă și suferința ei se concretizează în cuvinte dintr-o cutumă medievală de care tot încercăm să scăpăm în țara noastră…

Eu merg la supermarket și am schimbat scutece (pe care le-am și spălat cu drag, că foloseam scutece textile la ambii copii). Dar eu nu sunt acel gen de bărbat despre care vorbește Ilinca femeie căreia îi urez să fie fericită, iubită și susținută cu adevărat măcar de acum încolo.

PS: Sunt impresionat și mândru de sutele / miile de comentarii critice din partea femeilor și adolescentelor, de la interviul de pe YouTube cu Damian și Ilinca’, a fost mesajul lui Florin Grozea de pe rețeaua socială.