Informații zi de zi

Florin Salam, în culmea fericirii! Manelistul va fi bunic pentru a treia oară. Care dintre copii i-a dat marea veste

Fericire mare în viața manelistului Florin Salam! Unul dintre copii îl va face din nou bunic. Vestea a fost dată pe Instagram, iar cântărețul este cu siguranță extrem de entuziasmat!
Florin Salam, bunic pentru a treia oară

Cei doi copii pe care manelistul îi are din căsnicia cu Fănica îi dau tot mai multe motive de bucurie în ultima vreme. Persoana care a reușit să bifeze bebe numărul 2 este… băiatul artistului, Dani Stoian!

Cei doi copii ai lui Florin au câte un băiețel fiecare. Betty Salam are un copil din relația cu Cătălin Vișănescu, iar Dani Stoian a devenit tată la doar 18 ani. Se pare că feciorul manelistului s-a mișcat repede, așa că în curând va veni pe lume cel de-al doilea copil al său.

Dani a publicat pe Instastory o fotografie mai mult decât sugestivă în care apare îmbrăcat în alb, alături de partenera sa de viață, aceasta având burtica destul de mare.

Cu siguranță manelistul a aflat printre primii despre această bucurie din vuața fiului său, însă Dani a preferat să țină totul secret, probabil pentru ca femeia vieții sale să se asigure că sarcina nu întâmpină probleme.

Dani a devenit pentru prima oară tătică la vârsta de 18 ani. Acesta formează o relație frumoasă de iubire cu Mihaela. Numele pe care fiul manelistului l-a ales pentru băiatul său nu a fost întâmplător.

Manelistul mai are doi copii mici din relația cu Roxana Dobre

L-a botezat Edan Ștefan. Cel de-al doilea prenume a fost dat în amintirea mamei sale, Ștefania (Fănica), care s-a stins din viața în urma unei boli nemiloase.

Și Betty i-a pus numele băiatului său Ștefan, primul prenume fiind Matias. A ales prenumele Ștefan din același considerent ca fratele său. Cea care l-a făcut prima oară bunic pe celebrul manelist a fost cântăreața Betty Blue, care a născut în anul 2018.

Pe lângă Betty și Dani, manelistul mai are trei copii, aceștia provenind din relația cu fostul model Playboy, Roxana Dobre.