Informații zi de zi

Nici nu a început noul sezon al emisiunii „Ferma” de la Pro TV că deja aflăm informaţii despre un posibil cuplu. Da, avem imagini cu un sărut pătimaş dintre George Burcea şi una dintre colegele sale din emisiune. Despre cine să fie vorba?

Au mai rămas aproximativ 24 de ore până la debutul noului sezon „Ferma”, una dintre cele mai aşteptate emisiuni de la Pro TV. În 2020, show-ul îi împarte pe cocurenţi în două tabere, orăşeni şi săteni, iar provocările fizice vor fi mai intense ca niciodată. Atât la TV, pe PRO TV, cât şi în mediul online, pe protvplus.ro au apărut noi imagini din emisiune, astfel că emoţiile fanilor sunt din ce în ce mai mari.

Noile ipostaze sunt de-a dreptul surprinzătoare. De ce spunem asta? Ne sunt arătate indicii că în casă s-ar fi format un nou cuplu. Nu ştim exact, dar sărutul pătimaş dintre ei ne face să credem asta. Cine e protagonistul? Chiar George Burcea, actorul care este în divorţ de Andreea Bălan.

Într-o secvenţă scurtă, într-un promo, George Burcea este filmat în timp ce una dintre concurente se apropie de el, îl ia de gât şi imediat îl sărută apăsat! Despre cine să fie vorba? Oare ce colegă a pus ochii pe el? În galeria foto se poate observa despre cine este vorba, una dintre vedetele de la Pro TV. Este tânără şi foarte frumoasă!

Nu vă mai ţinem în suspans, este vorba chiar despre Viviana Sposub, coprezentatoarea de la „Vorbeşte lumea” care participă şi ea la „Ferma”, în noul sezon. Avem imaginile cu sărutul dintre cei doi! Oare competiţia i-a apropiat şi au devenit ceva mai mult decât colegi? Imaginile vorbesc de la sine! Priviţi în GALERIA FOTO!

Iată echipa sătenilor de la FERMA
Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea şi Ana Maria Ababei, Viviana Sposub formează gaşca sătenilor. Ei vor victoria neapărat!