Informații zi de zi

FOTO Cum arată Regina Elisabeta după ultimele probleme medicale. Detaliile din imagini care îi îngrijorează pe britanici

Noile imagini apărute în spațiul public cu Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii au îngrijorat fanii familiei regale.

Regina a fost fotografiată în timp ce îl întâmpina, la Castelul Windsor, pe generalul Sir Nicholas Carter, șeful Statului Major al Apărării, care se pensionează.

Întâlnirea este prima dintre „îndatoririle ușoare” ale reginei pentru care medicii au dat undă verde, după ce, în urmă cu câteva săptămâni i-au recomandat mai multă odihnă.

Dar, deși pentru unii apariția suveranei a însemnat un semn de însănătoșire, alții au observat detalii care îi îngrijorează.

„Doamne, a pierdut mult în greutate”, a spus un cineva pe Twitter.

Internauții au remarcat că mâinile reginei și-au schimbat culoarea din octombrie, când a găzduit o recepție pentru summitul global de investiții, și până în prezent, scrie dailystar.co.uk.

„Mâinile ei sunt vinete”, a mai spus cineva pe Twitter.

Mai mult, un internaut chiar a crezut, inițial, că regina poartă mănuși: „Mă bucur să o văd, însă mâinile ei arată îngrozitor…la prima vedere am crezut că are mănuși”.