Informații zi de zi

GINA PISTOL, CRITICATĂ DE FANI! PE CINE AU OBSERVAT ALĂTURI DE MICUȚA JOSEPHINE?

Gina Pistol și Smiley sunt mereu în preajma micuței Josephine, fetița lor născută în urmă cu o lună și jumătate. Cei doi postează destul de des fotografii ale fericirii din casa lor, dar un detaliu le-a atras atenția fanilor celor două vedete. Iar acestia au reacționat, criticându-i.

Recent, Gina Pistol și Smiley au postat noi poze cu Josephine, dar și cu celălalt membru al familiei. Pisicuța Gogoșica, aproape nelipsită din imaginile publicate pe Instagram. Doar că Gina și Smiley aveau să aibă parte de critici din partea unor fani. Gogoșica a fost surprinsă în apropierea micuței, iar gurile rele spun că părul acesteia s-ar putea să-i dăuneze bebelușului. Nu toți au fost de aceeași părere.

Gina Pistol, criticată de fani! Pe cine au observant alături de micuța Josephine?
Asta poate și pentru că studiile de specialitate făcute de medicii pediatrii au arătat contrariul. ”S-au făcut studii legate de așa zisul risc al expunerii copiilor la părul de animale de companie. S-a văzut că acești copii care în primii ani de viață au venit în contact cu animale de companie, sunt de fapt protejați pentru a dezvolta boli alergice ulterior în viață. Așa zisa teoriei a igienei. Suntem mai dispuși să facem boli alergice, atunci când vorbim de un mediu controlat, igienizat excesiv și cu substanțe foarte puternice.

Nu e nevoie atunci când vine un nou născut să se renunțe la animalul de companie sau să se dea altcuiva pe o perioadă de luni… Este foarte, foarte greu de ajuns la măsurile acestea radicale. Putem face lucruri. De exemplu, când vine un nou născut, să creem o zonă limitată în care animalul de companie să nu ajungă”, a spus medicul pediatru Mihaela Niţă, pentru playtech.ro.