Informații zi de zi

Harrison Ford a fost surprins când mânca dintr-un camion

Harrison Ford a fost suprins în timp ce mânca în cartierul Pacific Palisades. Eroul din Star Wars, în vârstă de 78 de ani, le-a demonstrat tuturor că nu este un snob în timp ce a luat un burrito dintr-un camion din apropiere.

Pentru că vremea este extrem de caldă în Los Angeles, Harrison era îmbrăcat cu pantaloni scurți, cu un tricou verde măsliniu și adidași sport. Fără să arate un strop de aroganță, actorul s-a apropiat de geamul mic al camionului și a dat comanda. Apoi, a așteptat cu răbdare mâncarea lui ca orice alt om obișnuit.

Deși a sosit având masca pe față, Harrison a dat-o jos imediat imediat ce și-a luat mâncarea, savurându-și rapid burrito-ul.

Deși Harrison părea să fie în vacanță, în curând se va întoarce să lucreze la al cincilea film Indiana Jones. Proiectul ar fi fost în curs de dezvoltare de la lansarea filmului anterior din serie.

Regizorul Steven Spielberg a renunțat la poziția sa obișnuită și va rămâne ca producător. Cel care va continua va fi James Mangold, cunoscut pentru filmele Cop Land, Girl, Interrupted, Walk the Line, The Wolverine și Logan, ultimul dintre care i-a adus o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat.

– PICTURED: Harrison Ford at the World Premiere of Star Wars: The Force Awakens. Held at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, CA, USA on December 14th 2015. Thirty years after defeating the Galactic Empire, Han Solo (Harrison Ford) and his allies face a new threat from the evil Kylo Ren (Adam Driver) and his army of Stormtroopers.,Image: 269217747, License: Rights-managed, Restrictions: It is not permitted to use or publish this image in a way which does not reflect a fair and true representation of the original context or in a manner which might be defamatory to any person or body or which is likely to bring the image Caters News or its licensees into disrepute., Model Release: no

Filmările ar trebui să aibă loc în august 2021 la studiourile Pinewood din Anglia, potrivit Collider.