Informații zi de zi

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Racii și Scorpionii dau lovitura, Fecioarele se pregătesc de bătălie

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici. Chiar dacă emisiunea „Adevăruri ascunse” nu a mai intrat pe post sâmbăta aceasta, numerologul Mihai Voropchievici a oferit previziunile runelor prin intermediul site-ului Antena 3.

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec
Sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Pentru că Berbecii vor face o călătorie – mai scurtă sau mai lungă… indiferent, dar veți călători!

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurii pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemelor care îi frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni
Gemenii beneficiază de o rună foarte benefică, ce semnifică fertilitatea și belșugul. Peste puțin timp visele li se vor îndeplini.

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Rac
Racul are o săptămână nu ideală, ci super! Veți câștiga pe toate planurile, să fiți siguri!

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Leu
Leul este într-o săptămână de așteptare. Veți primi mesaje, telefoane, scrisorele, mailuri. Fiți pregătiți să le recepționați!

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Fecioara nu are o săptămână extraordinară pentru că va trebui să își mobilizeze forțele și să fie pregătită să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută, dar sfatul runei este – rămâneți calmi, totul se aranjează!

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă
Balanțele au un mesaj dublu – sunteți pe punctul de a vă muta din casă sau serviciu. Veți face o alegere foarte bună sau veți acționa într-o problemă care vă preocupă.

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Scorpionii vor da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Lucruri bune și gânduri bune. Succes.

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător
Săgetătorul are o săptămână de protecție divină, așa că vă veți simți în siguranță în fața tuturor atacurilor sau a forțelor malefice care vă înconjoară zi de zi sau în fața acelor „prieteni” care vă vor „binele”.

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn
Capricornul să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând. Fiți pregătiți!

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător
Vărsătorul este pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Fiți extrem de prudenți. Indiferent ce ați făcut în săptămâna anterioară, veți primi feed-back-ul acțiunilor voastre. Dacă ați făcut lucruri bune, veți trece mai ușor, dacă nu – atenție la netenție!

Horoscop rune 4-10 octombrie 2021, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti
Peștișorii se vor înconjura de o aură de mister. Vor fi ei cu Dumnezeu, pentru că le place de foarte multe ori să se retragă în sufletul lor, să mediteze și să-și găsească toate rezolvările numai apelând la pronia divină.