Informații zi de zi

Ilie Năstase se luptă cu problemele de sănătate? Detaliul care l-a dat de gol, surprins de paparazzi / PAPARAZZI

Ilie Năstase se confruntă cu probleme de sănătate? Fostul tenismen a făcut o vizită neașteptată! Papaprazzii SpyNews.ro au fost pe „urmele” lui și l-au prins în fapt. Iată detaliul care l-a dat de gol pe fostul sportiv, dar și cât de atent este la siguranța lui.

Ca orice fost sportiv, Ilie Năstase pune sănătatea mai presus decât orice și are mare grijă de siguranța lui. Paparazzii SpyNews.ro au fost pe „urmele” lui și au surprins un detaliu care sugerează că fostul tensimen s-ar confrunta cu anumite probleme.

Ilie Năstase se luptă cu problemele de sănătate?

Paparazzii noștri au suprins un detaliu care lasă de gândit. Ilie Năstase a făcut o vizită la o clinică de sănătate din București, iar acest lucru poate sugera că nu ar trece prin momente chiar atât de bune.

Pentru că a fost surprins în timp ce ieșea de la clinică ne poate duce cu gândul că Ilie Năstase s-ar confrunta cu probleme de sănătate. Cu toate astea, fostul tenismen nu a anunțat public că ar suferi de vreo afecțiune.

Fostul tenismen pune siguranța pe primul loc
Ilie Năstase știe că sănătatea este importantă, dar atunci când vine vorba de siguranța lui, fostul tensimen este tot timpul cu ochii în patru. Fostul sportiv a așteptat la semafor și a avut grijă să traverseze regulamentar.

Cu toții știm că sportivii sunt foarte atenți atunci când vine vorba de siguranță și sănătate. Ei bine, după o strălucitoare carieră în tenis, Ilie Năstase rămâne la fel de grijuliu.