Informații zi de zi

Ilinca Vandici, declarații despre presupusul atac la adresa Gabrielei Cristea. Ar fi fost vorba despre salariu: „E treaba mea ce fac eu”

În urmă cu ani de zile s-a zvonit că Ilinca Vandici a lansat un atac la adresa Gabrielei Cristea, care lucra pe atunci și ea la Kanal D. Ilinca ar fi fost deranjată că cea care îi era colegă la vremea aceea ar fi avut salariul mai mare decât ea cu 1.000 de euro. Acum, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoarea de la „Bravo, ai stil” a dezmințit totul.

În urmă cu câțiva ani, s-a scris în presă că Ilinca Vandici ar fi fost invidioasă pe Gabriela Cristea, care l-a acea vreme îi era colegă la Kanal D. În acest context, Denise Rifai a întrebat-o direct pe Ilinca Vandici dacă onorariul unei vedete este măsura valorii sale. „În niciun caz, în niciun caz. Cred așa, ca să poți evolua în viață, ca să ajungi să fii remunerat la adevărata ta valoare, trebuie să muncești mult, foarte mult. Probabil că dacă stăm să luăm lucrurile psihanalitic, dacă vrei, nu poți niciodată că cuantifici valoarea în ceva material, este absolut imposibil. A, da, că în urma muncii tale ești plătită, normal, se întâmplă asta pentru oricine…
Asta nu înseamnă că aceea e valoarea lui ca om, asta nu înseamnă că aceea este valoarea lui profesională, asta înseamnă că doar acela este locul de muncă pe care îl are omul în momentul respectiv, înseamnă că atâta poate în momentul respectiv, dar nu înseamnă niciodată că se va opri sau că nu poate să-și dorească mai mult.

Eu nu știu de unde povestea asta cu Gabriela Cristea, sunt șocată, surprinsă și uimită. Nu a existat asta niciodată. De unde să știu eu ce salariu ai tu, de exemplu. Mi se par niște lucruri atât de sensibile, care țin de bun-simț, nu aș putea să întreb asta niciodată pe cineva. Nu e treaba mea. E treaba mea ce fac eu, cât câștig eu”, a declarat Ilinca Vandici, conform kanald.ro.

În prezent, Gabriela Cristea nu mai are contract cu Kanal D, ea lucrează la Antena Stars.