Informații zi de zi

Incident mortal la Saga Festival. Doi tineri au decedat, după ce au consumat mai multe tipuri de substanțe interzise

Un incident mortal a avut loc aseară la Saga Festival. Evenimentul renumit nu a adus doar voie bună și muzică electrizantă, ci și două decese. Doi tineri au murit și alți cinci au intrat în stop cardio-respirator, după ce au consumat mai multe tipuri de substanțe interzise.

Deși fiecare rucasc, pachet de țigări, geantă și portofel au fost verificate în amănunt de către voluntari, se pare că tinerii au găsit locurile potrivite să ascundă substanțele interzise. Potrivit observatornews.ro, șapte tineri au intrat în stop cardio-respirator, iar doi dintre aceștia au murit, după ce au consumat mai multe feluri de droguri.

Doi tineri au murit, după ce au consumat mai multe tipuri de substanțe interzise la Saga Festival

Șapte tineri au intrat în stop cardio-respirator, iar doi dintre aceștia au murit aseară, după ce au consumat mai multe tipuri de droguri la Saga Festival. Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Republica Moldova a decedat, în drum spre spital, în ambulanță, iar celălalt a decedat la Terapie Intensivă, la secţia de toxicologie a Spitalului Pantelimon.

Doar în prima noapte a Saga Festival au primit îngrijiri medicale un total de 21 de persoane. În cea de-a doua noapte a festivalului, mai mulți tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un băiat a fost preluat de jandarmi, deoarece abia se mai ținea pe picioare.

Organizatorii Saga Festival spun că au luat măsurile necesare pentru prevenirea incidentelor de acest fel sau altora mai grave. Evenimentul este împotriva drogurilor și nu tolerează în niciun fel posesia lor şi un comportament de acest gen. Organizatorii încearcă de fiecare data să oprească comportamentele neadecvate ale persoanelor care participă la eveniment.
Nu toată lumea a fost încântată de Saga Festival

Cea de-a doua noapte la Saga Festival a fost la fel de vibrantă ca prima. Cei care au venit la eveniment s-au bucurat din plin când au urcat pe scenă DJ cunoscuți. Printre cei cunoscuți se află și Tiesto și Joel Corry, care au făcut un spectacol incendiar.

Cei care locuiesc în zona Arenei Naționale au fost mai puțin încântați de festival, deoarece au fost deranjați de vibrațiile puternice. Aceștia au depus zeci de plângeri la poliție pe motivul că nu se pot odihni. De asemenea, ei spun că tinerii fac un scandal deranjant atunci când pleacă de la festival.