Informații zi de zi

Jurnalistul Mihai Dolinschi a murit la 29 de ani. A fost găsit fără suflare în casă

Este doliu în presa românească. Jurnalistul Mihai Dolinschi a murit la vârsta de 29 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare, luni seară, de câțiva prieteni, în locuința lui din București. Până în aceste momente nu se cunoaște care a fost cauza decesului.

Jurnalistul Mihai Dolinschi a murit la doar 29 de ani. Acesta a fost găsit de câțiva prieteni de-ai lui fără suflare în prorpia locuință. Până la acest moment, nu a fost stabilită cauza decesului, dar la fața locului a început o anchetă pentru a se stabili ce s-a întâmplat în seara de luni cu jurnalistul.

Era cunoscut faptul că Mihai Dolinschi se confrunta cu probleme medicale, iar prietenii lui știau că mai trecuse prin câteva episoade la limită, însă, de data aceasta, jurnalistul sportiv n-a mai putut fi salvat, potrivit mediafax.ro.

Acesta era unul dintre cei mai buni jurnaliști din presa sportivă, fiind comentator, moderator și analist la Telekom Sport și Look Sport.

Mai mulți jurnalisți au vrut să își exprime regretul în ceea ce privește moartea lui Mihai Dolinschi. Vlad Enăchescu îl numește pe Mihai „cel mai talentat tânăr jurnalist’ și transmite condoleanțe familiei acestuia.

„Acum fix 3 ani, prietenul meu vechi Marius Ancuța pleca la îngeri. Avea aproape 50 de ani. Astăzi (n.r. luni, 19 iulie) o altă tragedie ne-a lovit din plin – cel mai talentat tânăr jurnalist pe care l-am cunoscut, Mihai Dolinschi, ne-a părăsit și el, la doar 29 de ani.

E nedrept pentru că Mihai era tânăr, pasionat și plin de calități. Noi, ca breaslă, am pierdut. Condoleanțe familie și… lumină. RIP’, este mesajul jurnalistului Vlad Enăchescu, transmis pe Facebook.

Ultimul mesaj publicat de Mihai Dolinschi pe Facebook
Cu câteva ore înainte de a fi găsit fără suflare în locuința din București, Mihai Dolinschi a publicat pe Facebook câteva rânduri în care vorbea despre Stevan Gerrand și deputul acestuia în lumea fotbalului profesionist.

„Steven Gerrard: ‘ Hărmălaia era greu de descris. Atunci când ești rezervă și te încălzești, vezi o mare de oameni. Îți sare inima din piept. Ai emoții mari. Când ți se face semn să intri pe teren, te cuprinde un sentiment ireal și e înfricoșător.

Am jucat doar patru minute, dar, îmi amintesc că tata mi-a spus, după meci, în drum spre casă: Nimeni nu îți poate lua asta. Ai jucat pentru prima echipă a lui Liverpool!

E incredibil! La finalul meciului am simțit ca și cum totul e îndeplinit. Visul e realizat, dar când revii la realitate, îți dai seama că-i doar începutul. De la acel debut mi s-a schimbat viața.

Totul s-a schimbat foarte rapid. Se deschidea ușa către lumea reală. Când ești pe teren, trebuie să fii pregătit sau rămâi descoperit. În fotbalul mare nu te poți ascunde. Totul se întâmplă rapid și nici o situație nu seamănă cu alta’.

Stevie G, legenda cormoranilor, despre debutul în fotbalul profesionist, în Liverpool vs Blackburn, 29 noiembrie, 1998, în Premier League’, a fost ultimul mesaj publicat de Mihai Dolinschi, pe contul său de Facebook.

Mihai Dolinschi era pasionat de fotbal și baschet
Mihai Dolinschi era pasionat de fotbal, dar și de baschet. Acesta a fost unul dintre comentatorii meciurilor din NBA difuzate în România. Jurnalistul juca baschet împreună cu vărul lui de câte ori avea ocazia.

„A fost o trecere ușor dificilă pentru că nu mai comentasem un alt sport de echipă, în afara fotbalului. Mai comentasem 3 meciuri de tenis, dar în urmă cu 3 ani. Totuși faptul că l-am avut alături pe Cosmin Petrescu m-a ajutat să îmi îmbunătățesc comentariul de la meci la meci.

Joc baschet cam o dată pe săptămână în parc cu vărul meu, Andrei Cristian Cușu, care evoluează la echipa U-18 a Voluntariului și a făcut parte la 3 meciuri și din echipa de seniori din prima ligă. Am practicat dar aș putea spune la un nivel semi-profesionist.

Pasiunea pentru baschet a început de la o vârstă fragedă, când mătușa mea, Monica Dolinschi pe atunci, evolua la naționala României de senioare și la ACRO sau Rapid la nivel de club. Eu pot să spun că am practicat la nivel semi-profesionist’, spunea Mihai Dolinschi, potrivit spynews.ro.

Sursa Foto: Facebook