Informații zi de zi

Încă o vedetă din showbiz este însărcinată. Vedeta Kanal D, mesaj impresionant pe internet

ești minunate în showbiz-ul românesc! O nouă vedetă este însărcinată și o să devină mămică pentru prima oară. Aceasta și-a dorit să fie discretă și a ținut secretul cât de mult a putut, dar iată că totul s-a aflat acum!

Ce vedetă din showbiz o să devină mămică. Le-a spus totul fanilor
Marisa Paloma este însărcinată! Vedeta de la Kanal D și-a dorit să le spună fanilor totul despre ce se întâmplă în viața ei. Frumoasa brunetă le-a dezvăluit admiratorilor săi din mediul online un videoclip emoționant, așa că toți au putut observa că sarcina este destul de înaintată.

Fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil!’ trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei, așa că nu putea să nu le spună totul oamenilor ce au urmărit-o încă de la primele apariții. Aceasta a transmis un mesaj emoționant în care a mărturisit că a plâns de bucurie.

„WELCOME TO THE FAMILY!!!! Am plâns mult. Este pentru prima dată când pățesc asta. Să nu pot să văd un video de câteva minute până la capăt. Este pur și simplu o emoție puternică pe care nu o pot controla. Nu știu ce să vă scriu.

Am lacrimi in ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele. Am trecut prin atât de multe împreună!!! Viața ne-a testat in atâtea feluri. Și cu toate astea, a venit momentul la care visam și pe care mi-l doream de câțiva ani buni.

Viața nu e simplă, dar poate fi cea mai frumoasă dacă știți cum să luptați cu ea si dacă vă urmați instinctul!”, a zis Marisa Paloma.

Marisa Paloma trece prin momente minunate: ‘S-au schimbat atât de multe’
Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Liviu Stanciu, iar cei doi sunt pregătiți să ducă relația la un alt nivel și să devină părinți! Marisa Paloma a ținut să îi mulțumească partenerului său pentru tot sprijinul pe care i l-a oferit de-a lungul anilor.

„În toți acești ani s-au schimbat atât de multe lucruri in viața noastră!!!

Și toate datorită lui Liviu Stanciu, omul care mi-a fost alături pe tot parcursul meu și care a contribuit semnificativ la toată evoluția mea de până acum.

Care a știut încotro să mă îndrume și care când am ajuns la capăt, l-a mutat puțin mai incolo.

Am apusul și marea în față, pe cel mai drag și iubit om de pe planetă lângă mine, și pe cel/cea care va întregi în curand această familie. Cuvintele sunt de prisos.

Sunt mult prea multe de spus și mult prea multe emoții. Las filmarea să spună ceea ce eu nu pot să descriu in cuvinte.”, a mai zis aceasta.