Informații zi de zi

La 64 de ani, a rămas la fel de frumoasă ca la 25 de ani. Chiar este confundată cu iubita fiului ei. Care e secretul tinereții!

O femeie de 64 de ani pare că ”nu mai îmbătrânește”. Nimănui nu îi vină să creadă vârsta reală a femeii, până ce aceasta nu scoate un act de identitate să le dovedească adevărul. Care e secretul tinereții!

La cei 64 de ani, toți o consideră drept femeia care ”nu mai îmbătrânește”. A rămas la fel de frumoasă ca la 25 de ani și e confundată cu iubita fiului ei.

La 64 de ani, a rămas la fel de frumoasă ca la 25 de ani. Chiar este confundată cu iubita fiului ei. Care e secretul tinereții!

Când această femeie pozează alături de fiul ei, stilistul Marko Grubnik, în vârstă de 40 de ani, mulți cred că sunt un cuplu sau un frate și o soră.

Marko Grubnik este un stilist cunoscut în Croația, care lucrează cu vedetele de prima magnitudine. El creează imagini pentru reprezentanții beau monde, participă la petreceri de modă și pictoriale pe paginile revistelor lucioase ca model. Marco are 70.000 de urmăritori pe Instagram,informându-și la fiecare pas urmăritorii cu viața sa parcă desprinsă din filme.

La 40 de ani, Grubnik arată cel mult de 25 de ani, datorită îngrijirii atente a pielii, machiajului priceput și, bineînțeles, chirurgiei plastice. Dar aspectul lui fresh este incomparabil cu cel al mamei sale, Branca. La 64 de ani, femeia arată de aceeași vârstă cu fiul ei, deși în viață diferența de ani este încă puțin vizibilă.

„Secretul tinereții mele”

Femeia a făcut în repetate rânduri operații plastice, practică în mod constant injecțiile cu Botox și ține la nesfârșit diete stelare. Banii pe care ii castiga fiul de succes o ajuta pe Branca sa lupte pentru frumusetea ei.

Branca Grubnik a declarat în cadrul unui interviu că secretul frumuseții se datorează unui stil de viață sănătos. Femeia a precizat că mânâncă foarte des fructe și legume.

„Mănânc multe fructe și legume. Avem propria noastră grădină de legume și o livadă cu o varietate mare de pomi fructiferi: de cireșe, pe care le ador, de smochine și de kiwi. Exercițiile fizice și alimentația sănătoasă sunt secretul tinereții mele”, a spus Branca Grubnik.

De altfel și soțul Brancăi arată grozav, deși este chiar mai în vârstă decât soția lui. Fotografiile de familie ale trioului de tineri excită întotdeauna încântarea publicului, deși se observă și unele urme evidente de Photoshop.