Informații zi de zi

Laurențiu Reghecampf: „Nu trebuia să particip la nunta cu Anamaria Prodan”

Laurențiu Reghecampf afirmă că multe din dovezile pe care Anamaria Prodan, susține că le are împotriva sa, sunt fabricate. În emisiunea „40 de întrebări”, prezentată de Denis Rifai, Reghecampf a declarat că Prodan și-ar trimite singură mesaje, iar multe din dovezile pe care fosta sa soție afirmă că le are sunt false. Antrenorul a mai explicat că prezentele sale discrete în media, chiar și în plin scandal, sunt modeste pentru că nu-și dorește să fie o persoană mondenă.

Laurențiu Reghecampf: „Nu trebuia să particip la nunta cu Anamaria Prodan”

Întrebat de moderatoarea emisiunii ce a simțit în ziua în care a condus-o pe Anamaria Prodan, anul trecut, la biserică pentru reînoirea jurămintelor, Reghecampf a declarat că nu ar fi trebuit să participe la acel eveniment.

În interviul acordat emisiunii fostul soț al Aneimaria Prodan a declarat că situația în căsnicia lui s-a degradat după episodul dintre impresara de fotbal și antrenorul Dan Alexa.

„Mi-a spus cel puțin 4 variante al acelui episod. Nu îmi venea să cred că Anamaria este așa”, declara Reghecampf în interviul de la „40 de întrebări”.

Extrem da calm și calculat în cuvinte Laurențiu Reghecampf a concluzionat în emisiunea de la Kanal D că cel mai mult de suferit a avut iubita sa, Corina Caciuc.

Citește continuarea pe faxnews.ro