Informații zi de zi

Trupul unei femei din Craiova, ce a fost ucisă de către soțul ei, a fost descoperit după mai bine de un an

O femeie din Craiova și-a găsit sfârșitul într-un mod extrem de tragic. Aceasta a fost ucisă de către soțul ei, iar dispariția femeii a fost reclamată chiar de către fiul acesteia. Trupul fără suflare al femeii a fost descoperit a doua zi.

O femeie din Craiova și-a pierdut viața într-un mod extrem de tragic. Aceasta a murit din cauza unei crime săvârșite chiar de către soțul ei. Fiul victimei a sesizat că a dispărut și a declarat acest lucru.

În prezent, bărbatul a fost reținut de către oamenii legii, iar trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit într-o stare avansată de putrefacție, relatează spynews.ro.

Trupul fără viață al femeii a fost găsit ieri, 1 iulie.

Conform primelor informații, Silvia Albișoru ar fi trebuit să plece anul trecut, în luna martie, în Italia. Cu toate acestea, dispariția femeii a fost anunțată abia acum, la aproximativ un an și jumătate.

Fiul acesteia, cel care a sesizat dispariția, este din comuna Seaca de Câmp și susține că nu a mai putut lua legătură cu ea de atunci.

„În continuarea activităţilor de căutare privind plecarea voluntară a numei Albişoru Silvia, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, în urma investigaţiilor efectuate, au rezultat indicii rezolnabile privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Astfel, cauza a fost preluată în anchetă proprie de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie”, a spus poliția din Dolj, potrivit stirileprotv.ro.
Cadavrul femeii a fost găsit în comuna Șimnicu de Sus

După ce soțul ei a ucis-o, acesta i-a îngropat cadavrul în comuna Șimnicu de Sus, la doi metri sub pământ. Conform antena3.ro, bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore. În continuare, cazul a trecut în subordinea Parchetului de lângă Tribunalul Dolj.

Mai mult decât atât, bărbatul s-a ales cu un dosar penal, fiind acuzat de ucidere a unui membru de familie.

Cel puțin pentru moment, încă nu se știu motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest și se așteaptă și pronunțarea pedepsei acestuia.

„În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la sfârșitul lunii aprilie 2021, în locuința comună din municipiul Craiova, femeia ar fi fost agresată de fostul soț, agresiuni ce au condus la decesul acesteia. Ulterior, trupul femeii ar fi fost transportat în comuna Șimnicu de Sus, unde ar fi fost îngropat.

În noaptea de 01/02 iulie a.c., în comuna Șimnicu de Sus, s-a procedat la excavarea zonei, iar la o adâncime de 2 metri a fost găsit cadravrul unei persoane de sex feminin, în stare avansată de descompunere. În urma probatoriului administrat, bărbatul de 55 de ani, din municipiul Craiova a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Dolj“, transmite IPJ Dolj, conform antena3.ro.