Informații zi de zi

Legătura secretă dintre Antonia și Monica Gabor. Cântăreața nu are cum să uite așa ceva

Deși la prima vedere pare greu de crezut, pe Antonia și Monica Gabor, le leagă o relație de foarte mulți ani. Ba chiar artista îi datorează foarte multe fostei soții a lui Irinel Columbeanu.

Puțină lumea știe că între cântăreața Antonia și Monica Gabor există o legătură extrem de strânsă. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, care este stabilită în America de mai mulți ani, este nimeni alta decât cea care i-a făcut intrarea în showbiz-ul românesc artistei.

Astfel că Antonia îi datorează celebritatea celei care pe vremuri era supranumită „scorpia de la Izvorani”. În anul 2008, când Antonia era o necunoscută pentru showbiz-ul din România, locuia în America și lucra la Milano, Italia, Monica Gabor a fost cea care a promovat-o în țară. cele două se cunoscuseră pe podiumurile de modă.

Monica Gabor a fost cea care a adus-o la filmările pentru reality-show-ul pe care îl avea, la acea vreme, la B1 TV și a scos- la înaintare ca fiind cea mai bună prietenă a ei și având calități extraordinare pentu a deveni celebră. Generozitatea Monicăi Gabor față de Antonia a dat roade.

Astfel că, în anul 2009, Antonia a debutat în muzică cu hit0ul „Roses on fire”, o colaborare cu Tom Boxer. de atunci, Antonia a început să devină din ce în ce mai cunoscută, ajungând una dintre cântărețele de top din țara noastră.

În plan personal, Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, împreună cu care are o fiică, maya. În prezent, Antonia se iubește cu Alex Velea, împreună cu care are doi băieți, Dominic și Akim.