Informații zi de zi

Viorel Stegaru, disperat că Veronica l-a părăsit

Vulpița a dat viața de la Capitală pe viața în satul natal, alături de părinți, dar și de fetița ei. Viorel Stegaru a rămas, însă, în București și face apel către soția lui să se întoarcă de el.

Vulpița a plecat în satul natal, Viorel o vrea înapoi

Viorel a rămas în Capitală și speră că soția sa să se întoarcă la el. Însă până aceasta va lua această decizie, Viorel nu stă cu mâinile în sân. Într-un video postat pe canalul de Youtube al Vulpiței, Viorel a mărturisit ce a ajuns să facă pentru ca Vulpița să se întoarcă la el. El a luat calea… bisericii și a credinței. „Am primit apă sfințită, spală păcatele, curăță casele. E adusă de la 700 de km. (…) Eu fac foarte bine, multumesc pentru cuvintele de laudă. Nu mă duc s-o aduc pe Veropnica. Nu am dus-o eu acasă. Ea trebuie să vină, dacă vrea să vină. N-am ce să fac eu.”, a spus bărbatul vehement.

Viorel e supărat pe decizia soției sale

În timpul live-ului de pe Youtube, laudele n-au încetat să apară la adresa lui Viorel. Văzând că este atât de curtat și că femeile vor să ia legătura cu el, Viorel și-a schimbat atitudinea. El a mărturisit că, de fapt, nu vrea să se mai împace cu soția sa și că așteaptă ca femeile să-i scrie pentru a lua legătura cu ele. „Nu mă mai împac cu Vulpița. Ce să vă spun? Nu am ce să fac cu ea! (…) Să-mi scrieți. Vreau să ne cunoaștem. Lăsați-mi numerele voastre de telefon și vă sun!”, poate fi auzit Viorel pe filmare.