Informații zi de zi

Livian de la Puterea Dragostei s-ar întoarce în emisiune pentru iubita unui concurent! Nelson Mondialul a aruncat bomba: ”S-a dus s-o cucerească pe…”

Câștigătorul sezonului doi Puterea Dragostei a fost în Istanbul, de curând!

În Marea Finală a sezonului doi Puterea Dragostei, Livian a spus mai în glumă, mai în serios, că ar vrea ca la un moment dat să se întoarcă în competiție. Se pare că n-a stat foarte mult pe gânduri, și-a făcut bagajele și a plecat în Turcia. Livian a povestit, la WoWbiz, cu emoție că nu credea că îi va fi așa dor de orașul în care a cunoscut-o pe cea care l-a învățat să iubească.

”Când am ajuns pe străzile pe care umblam, m-a luat un sentiment ciudat. A fost frumos. Mă gândeam că n-o să-mi fie dor de Istanbul. M-am simțit ca acasă”, a povestit câștigătorul sezonului doi al emisiunii Puterea Dragostei.

Nelson Mondialul a dezvăluit motivul plecării la Istanbul
Tatăl lui Livian a spus într-un vlog de-al său, că Livian a mers s-o cucerească pe iubita unui actual concurent. Este vorba de Mona, iubita lui George din sezonul trei.

”S-a dus s-o cucerească pe Mona”, a spus Nelson.

Nelson Mondialul
Nelson Mondialul
Livian spune pe vlog înainte de plecarea la Istanbul că urmează să intre pentru o fată din sezonul trei, însă ulterior ne-a povestit că a fost o surpriză pentru susținătorii lui și că a fost curios să afle răspunsul acestora.

„Hai că vă spun pe față. Intru iar în emisiune, dar acum, întrebarea e pentru ce fată intru în emisiune? Și aici vreau să vă gândiți voi și să îmi dați voi răspunsul. Pentru care fată credeți că oconașul s-a întors în Turcia, a bătut atâta drum din București până în Turcia?”, a dezvăluit Livian într-un vlog postat pe canalul lui de Youtube.

Cât despre relația cu Bianca, acesta a dezvăluit că se înțeleg de minune, dar că au hotărât să fie prieteni.

„A fost frumos tot ce-a fost, poate fi la fel de frumos, dar nu spre o relație. Sincer, nu mai simt să meargă spre o relație. În urma discuțiilor, a tuturor chestiilor. E o fată extraordinară, o parteneră de viață, care te îngrijește, te trage după ea pentru că ea este într-o continuă creștere. E foarte ambițioasă și puternică. Dar e ceva care provoacă o scânteie care deranjează, care ne aduce mereu într-un punct de tensiune.”, a spus Livian, referitor la relația lui cu Bianca Comănici.