Informații zi de zi

Vulpița, dans seducător pentru Jador, de față cu Viorel! Și-a ridicat fusta și… „Stai, nu îmi pune fusta in cap!”

Vulpița șochează din nou! De data aceasta, Veronica a dansat pentru Jador chiar de față cu soțul ei.

Veronica șochează din nou! Într-un videoclip postat de Jador pe contul lui de Youtube, vedeta îi dansează cântărețului chiar de față cu soțul ei, Viorel Stegaru. În plus, la un moment dat, Vulpița a făcut un gest cu totul și cu totul neașteptat!

Vulpița, dans seducător pentru Jador
În ultimul videoclip postat de Jador pe canalul lui de Youtube, cele trei vedete apar împreună și pare că se simt foarte bine. În culise, Vulpița și soțul ei dansau, iar la un moment dat Jador a decis să se simtă și el bine alături de soții Stegaru. Deși la început, artistul a fost destul de timid, cu timpul, aceasta a început să se alăture dansului, ba chiar mai mult, arunca cu bani pentru Vulpița.

La un moment dat, Veronica a făcut un gest neașteptat. Ajutată de Viorel, aceasta s-a urcat pe scaunul unde stătea Jador și a început să danseze pentru el! Nu oricum, ci cu rochia care zbura peste tot. În plus, femeia a încercat pe cât posibil să danseze cât mai senzual pentru bărbatul din fața ei. Cântărețul a reacționat imediat și i-a spus „Stai, nu îmi pune fusta in cap!”. Ulterior, bărbatul i-a dat niște bani lui Viorel Stegaru pentru a o da jos pe soția lui, care părea că se simte foarte bine. Toată scena a fost filmată și postată pe contul de Youtube al lui Jador.