Informații zi de zi

Logodnica lui Culiță Sterp, avertisment dur pe o rețea de socializare: „Vă fură banii, sunt niște escroci ordinari care așa fac!”

Iubita artistului a luat atitudine si a scris pe Instagram un mesaj menit sa ii avertizeze si pe cei care a trecut printr-o situatie similara cu a ei.

Preț de câteva zile, logodnica lui Culita Sterp se afla la Istanbul, acolo unde cel mai probabil a mers în interes de afaceri căci frumoasa blondina se afla pe cai mari de când și-a deschis magazinul online cu haine sport atât pentru copii cât și pentru părinți.
Iubita artistului nu pierde vremea și își consolidează serios afacerea mai ales că exista o cerere foarte mare de produse pe care ea a știut cum să le personalizeze încât să aibă clienți chiar și de peste hotare.

Logodnica lui Culita Sterp, avertisment dur pe Instagram
Foarte mulți oameni din străinătate, în special părinți i-au scris că vor că ea să le expedieze și acolo, lucru care s-a și întâmplat în cele din urma:” Mă trec toate stările. Astăzi vreau să vă povestesc ceva la care și voi ați luat parte și ați contribuit la toate ideile mele fără să știți, bineînțeles. Este tot legat de viața de mamă, pentru că a venit pentru mine cu super multe lucruri frumoase, dar și cu provocări pentru că totul a fost nou.

Încerc zi de zi să îi ofer lui Milan o creștere cât mai frumoasă, o educație cât mai bună. Vreau să vă spun că, deși nu este vorba despre un copil, am un bebeluș așa de mic la care lucrez de mai bine de un an jumătate ”, a transmis Daniela Iliescu pe contul său de Instagram inainte de a-si lansa site-ul de haine.

Însă, odată cu creșterea cererii și popularității atât a brand-ului cât și a frumoasei viitoare soții a lui Culita, apar și neplăcerile, mai ales pe rețelele de socializare. Iubita artistului a postat un avertisment la adresa celor care s-ar putea lasă pacalitit sau înșelați în legătură cu contul ei de Instagram. Astfel, tânără mămică le-a sfătuit pe cele sau pe cei care vizitează un anumit profil să nu intre pentru că nu este al ei: „Aceste conturi nu ne aparțin, să nu dați click pe link-urile trimise de ei sau să le dați datele cardurilor pentru că vă fura banii. Sunt niste escroci ordinari care asta fac de fiecare data când cineva postează un giveaway. Vă rog să le dați report!”, a spus foarte ferm logodnica lui Culita Sterp.