Informații zi de zi

Lucian Viziru a vorbit despre relația cu Gabriela Spanic, după 18 ani! A fost gata să plece din România pentru actrița de telenovele: „Am simțit că e ceva între noi”

Au trecut 18 ani de la filmarea serialului românesc „Numai iubirea”, dar fanii nu au uitat nici în ziua de azi celebrul sărut dintre Lucian Viziru și Gabriela Spanic, frumoasa actriță de telenovele care a vizitat pe atunci țara noastră. După ce a fost difuzată secvența la televizor, mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat între cei doi în viața reală, existând speculațiile unei posibile relații.
Ea a plecat din România, iar el a rămas.
Lucian Viziru, adevărul despre relația cu Gabriela Spanic

Abia acum, după ani de zile, fostul actor face lumină în ceea ce privește presuspusa idilă cu actrița în vârstă de 48 de ani. Se pare că ambii au au avut sentimente unul față de celălalt, dar din păcate o relație între ei era imposibilă la acel moment.
Motivul a fost dezvăluit tot de Lucian Viziru, care a și recunoscut că a păstrat legătura cu Gabriela după ce a plecat din România, ba chiar l-a chemat la ea, în Florida.

A vrut să meargă, dar s-a răzgândit.
Ei bine, în momentul în care actrița a venit la noi în țară, ea nu a venit singură, ci cu managerul ei, despre care s-a aflat ulterior că era și fostul ei iubit, de care se despărțise atunci.

”Aia a fost tot ce s-a întâmplat. Eu sigur aș fi vrut mai mult, cred că și ea ar fi vrut mai mult, numai că ea venise la București cu managerul ei, care era și fostul ei iubit de care tocmai se despărțise de vreo trei zile sau ceva de genul asta. Nu s-a putut face absolut nimic. Am mai vorbit la telefon.Vorbit la modul că ea nu vorbea decât limba spaniolă, iar eu mă apucasem de limba spaniolă. Am reușit să stăm de vorbă la un moment dat, m-a invitat acolo, unde locuia ea, în Florida, dar până la urmă m-am hotărât că nu vreau să mă duc. Atunci am simțit că e ceva între noi”, a dezvăluit Lucian Viziru în podcastul lui Cătălin Măruță.