Informații zi de zi

Cum a lămurit Xonia presupunerile că i-ar fi făcut lui TJ Miles masaj erotic?

După ce Andreea Tonciu a făcut speculații legat de Xonia și TJ, la Survivor ExtraShow a ajuns față în față chiar cu…Xonia.

Totul a început când, fără să o confrunte pe Xonia, Andreea a povestit amuzată despre presupunerile ei:

„Pe Xonia nu o condamn cu TJ Miles, nu are iubit, nu are pe nimeni. De la filmările promo-ului am zis, bă, eu sunt nașa voastră, ei nașa, nașa, dacă voi vă combinați, eu vă cunun. . (…) În fiecare seară mă simțeam ca la masaj erotic. Xonia se urca călare pe TJ și îl masa. Dar nu pot să spun cum îl masa! Începea așa tare și termina mai pe jos! (…) Laura Giurcanu e de condamnat! (…) Dacă rămânea Xonia, sută la sută se întâmpla ceva între ei. Dacă rămânea Xonia, se întorcea cu burta la gură. Ceea ce e foarte frumos! ”

Când Andreea și Xonia au venit amândouă la SurvivorExtraShow, Tonciu și-a păstrat opinia: „eu am văzut că de la promo erați hmhmhm, dar eu nu pot să vă acuz de nimic, tu ești liberă”

La rândul ei, Xonia, amuzată, dar foarte categorică, a precizat: „Mi-a plăcut că l-a numit masaj erotic; a omis să spună că după ce l-am „călărit” pe TJ, mi-a cerut și Andreea, dar apoi a vrut și Roxana, nu a apucat. (…) Nu a fost mai mult între mine și TJ, dacă era, ziceam, sunt asumată, poate a pornit de la faptul că am dormit lângă TJ și mai nou Otilia doarme în brațle lui TJ.”