Informații zi de zi

Mara Banica a adus pe lume al doilea copil. Prima imagine de pe patul de spital

Emotii mari in familia cunoscutei prezentatoare Mara Banica. De dimineata a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa!

„Astazi ne am marit familia!❤️❤️❤️ Am nascut dimineata la 7.24 o fetita perfect sanatoasa! Suntem bine amandoua, ne acomodam cu viata exterioara! Tot astazi este si ziua de nastere a mamei mele, asa ca un cadou mai frumos nu cred ca s ar fi potrivit! Multumesc anticipat tuturor pentru urari si sa va fie bine!🙏🤗❤️ ” a scris vedeta pe contul ei.

Ce nume a ales pentru fiica sa

Mara și-a luat deja responsabilitățile în serios și s-a gândit inclusiv la un nume pentru micuța ei. Deși pare foarte încântată, soțul ei nu este de aceeași părere.Frumoasa jurnalistă a dezvăluit că numele provine din limba rusă, însă nu este sigură dacă acesta va fi cel final. Ea este de părere că o astfel de decizie trebuie luată împreună cu partenerul de viață.

‘Eu m-am gândit la un nume, soțul meu nu e chiar atât de încântat de numele ales de mine. Ideea este că, atunci când eram însărcinată cu Dima, știam că este fată, și am știut că este fată până la șapte luni, și am rămas cu ideea asta, că, dacă vreodată am să am o fată, așa o să o cheme.’, a spus ea pentru FANATIK.