Informații zi de zi

Mesajul soției lui Florian Pittiș, la 13 ani de la moartea artistului. “Ultima zi pe pământ, prima zi în eternitate”

Florian Pittiș s-a stins din viață în 2007, la vârsta de 63 de ani, după ce timp de un an s-a luptat cu cancerul de prostată. La 13 ani de la moartea solistului, soția acestuia Anda Niculina, a transmis un mesaj trist.

“5 august 2007 – ultima zi pe pământ, prima zi în eternitate. Mereu în inima mea. Odihnește-te în pace, Florian!”, a scris a scris văduva lui Florian Pittiș, în mediul virtual. Cei doi s-au căsătorit în 1999, la 56 de ani. Căsătoria lui Florian Pittiș cu Anda a durat doar opt ani, până la decesul artistului, potrivit Click.

“Când l-am cunoscut pe Florian, când l-am întâlnit prima dată în viață, nu m-a impresionat deloc. Eram foarte îndrăgostită de Vladimir Nicu, de primul meu soț. Mergeam frecvent în casă la el, pentru că aveam același grup de prieteni, dar eu eram soția lui Vladimir. Și când Vladimir a plecat, Florian a început să mă sune. Eu nu aveam telefon acasă, mă suna la grădiniță, iar eu mă simțeam stânjenită. Pentru că avea o voce recognoscibilă, știai cine este la telefon.

El a fost cel care m-a scos în oraș, m-a dus la expoziții, m-a invitat la teatru, la concerte, așa început”, a povestit Anda Pittiș, într-un interviu pentru revista Tango.