Informații zi de zi

Monica Tatoiu, despre dieta care a ajutat-o să slăbească rapid. „Am dat jos patru kilograme în patru zile”

Monica Tatoiu (65 de ani) a încercat de-a lungul timpului diverse diete de slăbire, atunci când acul cântarului îi arăta un surplus de kilograme. Printre acestea se numără “dieta balerinei”, un regim alimentar strict, bazat pe consumul a anumitor feluri de mâncare din două în două ore.

În urmă cu ceva ani, fiind invitată în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D, afacerista povestea în ce constă această dietă și cum a ajutat-o pe ea să slăbească circa un kilogram pe zi. Dieta balerina este un regim hipocaloric, ce nu trebuie urmat pe perioade îndelungate. În plus, o dietă atât de draconică precum este aceasta nu trebuie ținută fără recomandarea unui medic. Dieta balerina nu se ține mai mult de patru zile, iar apoi se poate relua după câteva săptămâni, în funcție de nevoi.

Primul meniu al dietei balerina, spune Monica Tatoiu arată în felul următor:

 

ora 8.00 – un ou fiert tare

ora 10.00 – un ceai laxativ

ora 12.00 – un pumn de stafide

ora 14.00 – 100 g brânză slabă de vaci

ora 16.00 – două mere

ora 18.00 – grătar de pui sau curcan cu salată verde

ora 20.00 – o cană ceai laxativ

Meniul 2

ora 8.00 – o cană de cafea fără zahăr și fără lapte
ora 10.00 – două ouă fierte (poți pune pe ele sare sau zeamă de lămâie)
ora 12.00 – un pahar de suc de roșii
ora 14.00 – 100 de grame de carne slabă la grătar sau o felie de pâine prăjită
ora 16.00 – un măr
ora 18.00 – 100 de grame de brânză de vacă, oaie sau capră Monica Tatoiu recomandă folosirea ceaiului laxativ cu măsură, iar după ce ține acest regim, urmează un meniu disociat, pentru menținere.

„Am dat jos 4 kg în 4 zile. Ceaiul laxativ trebuie folosit cu măsură. Eu după această dietă mănânc din 4 în 4 ore disociat. Dimineaţa – un sandviș de ardei cu brânză, la prânz grătar cu salată, seara un pahar de vin roşu cu legume la grătar. Măsura face diferenţa!”, a spus Monica Tatoiu la „Teo Show”.

Foto – Facebook

sursaȘ unica.ro