Informații zi de zi

CUM ARATĂ MENIUL RESTAURANTULUI DIN PALATUL PARLAMENTULUI! CEL MAI SCUMP PRODUS NU DEPĂȘEȘTE 20 DE LEI

Unul dintre cele mai ieftine restaurante din Capitală se află chiar în Palatul Parlamentului. Prețurile sunt mai mici ca la orice cantină studențească, iar cel mai scump produs abia ajunge la 20 de lei.

Restaurantul din Palatul Parlamentului este cunoscut de mult timp ca având unele dintre cele mai mici prețuri și la fel se întâmplă și în anul 2021. Prețurile din meniu surprind pe toată lumea, iar mulți dintre români ar fi extrem de mulțumiți să aibă acces la produsele preparatePotrivit romaniatv.net, pentru un mic dejun, care include ouă prăjite, telemea de vacă și cartofi prăjiți, clienții trebuie să plătească doar 7,13 lei. Pentru cel mai scump produs din meniul, păstrăvul la grătar cu lămâie, politicienii trebuie să scoată din buzunar doar 16,07 lei.

Meniul restaurantului din Palatul Parlamentului
Prețurile restaurantului par utopice pentru cei mai mulți dintre români, care sunt nevoiți să scoată din buzunar, pentru preparate similare, cel puțin o sumă dublă. Chiar și cantinele studențești sunt mai scumpe decât produsele de la restaurantul din Palatul Parlamentului
Aici, ciorbele nu ajung la 6 lei, borșul țărănesc cu legume costă doar 2,75 lei, iar ciorba de văcuța a la grec ajunge doar la 5,36 de lei. Pieptul de pui la grătar costă 4,5 lei, fileul de șalău este 5,5 lei, iar păstrăvul la grătar cu lămâie este 16,07 lei.