Informații zi de zi

Nesimțire crasă în Eforie Nord! Doi turiști au gătit ciorbă în camera de hotel

În ultima perioadă apar în mediul online tot felul de nemulțumiri ale clienților hotelurilor și restaurantelor de pe litoral în ceea ce privește calitatea serviciilor.

Cu toate acestea, există și un revers al medaliei: de multe ori, turiștii sunt cei care provoacă probleme atunci când se cazează în hoteluri sau când merg să ia masa, iar unii proprietari au decis să atragă atenția în legătură cu această situație.

Deși sectorul turistic a avut de suferit din cauza situației provocate de pandemie, iar acum situația pare să se îmbunătățească pentru hotelieri, totuși, unii dintre ei trag un semnal de alarmă referitor la comportamentul clienților.

Astfel, spun aceștia, există turiști care nu dau doi bani pe cei din jur și care mai mult provoacă pagube.

Vin cu butelia după ei și gătesc ciorbă în cameră
Reprezentantul unei pensiuni din Eforie Nord a declarat, pentru presa locală, că s-a confruntat cu situații destul de dificile în ultima perioadă, de la mizerie lăsată în camere până la turiști care găteau ciorbă în camera pensiunii. Pentru a evita situații ca aceasta, el spune că a decis să deschidă un mic restaurant, unde să pună la dispoziție un mic dejun la 20 de lei.

„Restaurantul pentru asta l-am deschis, pentru a putea evita mâncatul pe lenjeria albă și a evita sacoșele de mâncare din camere. Am pus un mic dejun, la un preț decent, la 20 de lei, în felul acesta îi încurajăm să vină să mănânce la restaurant, la masă ca oamenii, și am rezolvat o problemă, să nu mai facă mizerie prin cameră, să mănânce prin parcare sau prin portbagaje. Pe lângă mâncarea adusă din exterior, aceștia vin și cu băuturi, cu toate că îi atenționez că este interzis acest lucru. Sunt momente în care, dacă mergeți la supermarketul din oraș (Eforie – n.red.), nu mai găsești marfă deloc, e gol. Au venit cu o butelie mică, să-și facă un ou, un mic dejun, și de acolo s-a ajuns la oala de ciorbă. Da, găteau ciorbă în cameră…”, a declarat acesta pentru presa locală.

De asemenea, reprezentanții unor pensiuni sau hoteluri se plâng că turiștii au plecat cu bunuri din cadrul spațiilor de cazare sau au lăsat în urmă dezastru.