Informații zi de zi

O recunoști? Cine este vedeta din aceste fotografii?

În urmă cu doar câteva luni, mai exact pe 4 martie, Laura Cosoi a aniversat 5 ani de la logodna cu partenerul ei de viață, Cosmin Curticăpean.

Perechea are împreună o fiică, Rita, în vârstă de un an și 5 luni. Cuplul urmează să aibă un al doilea copil, actrița dezvăluind în data de 8 martie că Rita va avea o surioară mai mică.

„Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu.

Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc”, a scris atunci actrița.

O recunoști pe Laura Cosoi în aceste fotografii? Cât de mult îi seamănă fiica ei Rita!
Și mai recent, Laura a publicat mai multe fotografii cu ea din copilărie. Ne este, așadar, foarte ușor să observăm asemănarea dintre actriță și fiica ei Rita.

Micuța și mama ei seamănă ca două picături de apă.


Laura Cosoi, despre munca ei: „Când am lansat blogul, mi se părea ciudat să am o comunicare directă cu cei care mă urmăresc”
Despre activitatea în mediul online, actrița a vorbit deschis începând chiar cu apariția platformei de socializare Facebook.

Apoi și-a lansat blogul, devenind ulterior una dintre cele mai urmărite celebrități de pe Instagram din țara noastră.

„Mult timp am fost obișnuită să am un PR care să se ocupe de mine, să intermedieze relația cu oamenii.

Astfel că, atunci când am lansat blogul, mi se părea ciudat să am o comunicare directă cu cei care mă urmăresc. Însa, încet-încet m-am obișnuit.”

Laura Cosoi și omul de afaceri Cosmin Curticăpean s-au căsătorit în luna august a anului 2015.

Foto: Instagram