Informații zi de zi

Povestea asta bate orice film! Când Paul Walker a murit, Vin Diesel a făcut cel mai neașteptat gest posibil, uite ce decizie a luat atunci

Actorul Paul Walker a murit în urmă cu nouă ani, pe 30 noiembrie 2013. Întreaga lume a fost în stare de șoc atunci. Îndrăgita serie „Fast&Furious” nu avea să mai fie la fel fără cunoscutul actor.

Puțini sunt cei care știu că, dincolo de lumea filmului, între Paul Walker și Vin Diesel a existat o prietenie puternică, născută încă din anul 2008, pe platourile de filmare al unui alt episod „Fast&Furious”.

Cu siguranță este una dintre poveștile mai puțin cunoscute despre Vin Diesel:

„Când am auzit de moartea lui, am luat imediat avionul către California și m-am dus imediat acasă la mama lui.

M-am gândit că părinții săi au nevoie de tăria mea, dar de îndată ce am ajuns acolo și am dat ochii cu ei, mi-am dat seama că eu aveam nevoie de tăria lor.

Mama lui m-a îmbrățișat și mi-a zis că îi pare rău. Nu am înțeles, dar apoi mi-a explicat: Eu am pierdut un fiu, dar tu ți-ai pierdut jumătate din tine!”

În semn de omagiu pentru bunul său prieten, Vin Diesel a hotărât ca fiica lui să poarte numele de Paulina, ca să-i amintească toată viața de regretatul Paul Walker.

Vin Diesel și fiica lui, Paulina

Sursa: a1.ro