Informații zi de zi

Primele imagini de la înmormântarea mamei din Timișoara și a copiilor ei. Fostul soț și fostul iubit au venit să-i conducă pe ultimul drum

Au apărut primele imagini de la înmormântarea mamei din Timișoara și a copiilor ei, cu care s-a aruncat de pe bloc. Astăzi, 6 mai 2022, cei trei au fost conduși pe ultimul drum. La decizia tatălui celor mici, aceștia au fost puși împreună în același sicriu. Tânăra de 32 de ani și micuții ei își vor dormi somnul de veci în cartierul Freidorf din Timişoara.

Vineri, 6 mai 2022, toți cei care au iubit-o pe tânăra de 32 de ani, dar și pe micuții ei, un băiețel de 2 ani și o fetiță de 6 ani, au venit să-i conducă pe ultimul drum. Aceștia vor fi îngropați în același sicriu, în cartierul Freidorf din orașul în care locuiau.

Înmormântarea mamei din Timișoara și a copiilor ei, cu care s-a aruncat de pe bloc, a început la scurt timp după ora 17:00. Astăzi, toți cei care i-au iubit pe cei trei au venit să le aducă un ultim omagiu, cu sufletele sfâșiate de durere. Nimeni nu înțelege de ce femeia de 32 de ani, care avea toată viața înainte, a recurs la gestul necugetat.