Informații zi de zi

PRINȚUL HARRY A INTRAT ÎN CÂMPUL MUNCII! DUCELE DE SUSSEX S-A ANGAJAT ÎN SILICON VALLEY. CE FUNCȚIE OCUPĂ

După mai bine de un an de la renunțarea la statutul de membru al Familiei Regale, Prințul Harry a intrat în câmpul muncii. Acesta s-a angajat în Silicon Valley și va avea o funcție de conducere într-un start-up care folosește tehnologia pentru a analiza comportamentul angajaţilor.

Prințul Harry a fost angajat într-o funcție de conducere a companiei BetterUp Inc, un startup din Silicon Valley axat pe coaching și sănătate mintală. Anunțul oficiala a fost făcut marți, pe site-ul companiei, unde Prințul Harry a fost prezentat ca „un susţinător al acţiunilor umanitare, al sănătăţii mintale şi un ecologist”.

În cadrul companiei activitatea ducelui va fi să pledeze public pe subiecte legate de sănătatea mintală. Mai mult, el va fi implicat în deciziile privind strategia companiei și contribuții caritabile, iar acolo unde sunt identificate probleme, oferă și consiliere pe probleme de sănătate mintală.

„Intenționez ca activitatea mea să aibă un impact în viața oamenilor. Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală și o viață mai bună pe toate planurile”, a spus prințul Harry.

Directorului companiei din Silicon Valley spune că prințul va fi o sursă de inspiraţie şi se va implica în deciziile strategice. Reprezentanţii companiei n-au vrut să spună care este salariul oferit.