Informații zi de zi

Secretul bine păstrat al lui Bill Gates. Ce face, de fapt, înainte să se culce. S-a aflat chiar acum

Pentru a avea o zi cât mai productivă și cu mai multă energie, se spune că este bine să începi dimineața cu o anumită rutină. Și, cu siguranță, toți avem anumite obiceiuri la prima oră, pentru a începe cât mai bine ziua. Cei mai bogați oameni de pe planetă nu se încadrează în acest tipar.
Pentru că, potrivit, Inc.com., Jeff Bezos și Bill Gates obișnuiesc să facă o anumită operațiune, nu dimineața, ci înainte de culcare. Și nu este vorba de cine știe ce activitate destinată bogaților.

Dacă credeți că Bezos și Gates nu se culcă până când nu fac o oră de meditație sau până nu-și revizuiesc mail-urile ați greșit. Obiceiul pe care se pare că îl au cei mai bogați oameni din lume înainte de culcare este cât se poate de banal: spălatul vaselor.

Această sarcină banală, nelipisită din nicio gospodărie, poate fi un instrument puternic care ne pregătește scena, astfel încât fiecare dimineață să fie una relaxantă.

Chiar dacă spălatul vaelor înainte de culcare nu ne va face mai bogați și, probabil, nu ne va stimula simțul pentru a intra în afaceri, cu siguranță, scrie sursa citată, va aduce trei beneficii care pot fi extrem de benefice.

Adormim mai repede
Stresul este principalul motiv pentru care oamenii au probleme cu somnul. Povara stresului constă și dintr-o mulțime de lucruri mărunte pe care trebuie să le facem și nu avem timp.

Renunțând la unele dintre ele înainte de culcare, și alegând să spălăm vase, ar putea să adormim mai repede.

Ne trezim mai ușor din pat
Nimeni nu vrea să se trezească pentru a se confrunta cu problemele zilnice, așa că îi sculatul din pat este pentru unii cel mai greu lucru.

În plus, unii sunt predispuși să apese butonul de amânare, ceva ce nu este recomandat deoarece poagte avea anumite consecințe negative.

Deci, un truc simplu, care ajută să ne sculăm mai repede, este de a face anumite treburi înainte de culcare.

Putem avea dimineți mai relaxante
Cu treburile făcute cu o seară înainte, vom avea mai mult timp să ne bucurăm de primii zori ai zilei. După cum el însuși mărturisea, rutina de dimineață a lui Jeff Bezos implică „a nu face nimic”.

De asemenea, această rutină simplă înainte de a ne culca poate ajuta în luarea unor decizii. Deși nu ne putem compara cu Bezos și Gates, a face un obicei din aceste rutine zilnice banale ajută la reconectarea minții.