Informații zi de zi

Și-a rugat mama să îi scrie o scutire pentru școală, dar nu se aștepta la așa ceva! Întrece orice imaginație ce i-a scris pe foaie: râzi cu lacrimi!

O fată din Marea Britanie s-a cam săturat de efortul pe care trebuie să îl depună degeaba la ora de sport, așa că și-a implorat mama să îi scrie o scutire, pentru a putea sta acasă să doarmă.

Reacția și acțiunea mamei au fost ambele geniale și pot deveni un exemplu pentru toată lumea! Eleva spera să nu mai facă ora de educație fizică, dar i se pregătea o mare surpriză… Mama a decis să spună adevărul, iată traducerea biletului femeii:

„Dragă domnule, Olivia mi-a cerut să îi scriu o scutire pentru ora de educaţie fizică. Este perfect sănătoasă şi în formă. Singurul lucru de care suferă este lenea cronică! Nemulţumirea Oliviei este că, de fapt, este prea frig afară pentru a participa la ora de sport. Vă pot sugera să o puneţi să facă câteva ture în plus pentru a-şi face încălzirea?

Cu respect,

Dna…”

Citeste si: Mama i-a spus copilului să nu vorbească cu ,,motociclistul jegos”, dar răspunsul pe care i l-a dat acest om a făcut-o să regrete fiecare cuvințel și să înghită în sec. O lecție de viață pe care nimeni nu o va uita prea ușor

Luc Perreault este motociclist, tată, are multe tatuje și bea bere. Chiar și el recunoaște că arată de parcă dacă te-ai uita la el un pic mai insistent ,,ar fi în stare să îți mănânce sufletul”.

În iulie 2013 Luc testa motocicleta mamei sale atunci când a decis să ia o mică pauză de cafea, așa că a intrat într-un mic restaurant. Luc are tendința să iasă în evidență în orice mulțime de oameni, așa că a atras atenția unei mame de la mama alăturată care venise acolo cu fiica ei. În loc să fie intimidată de uriașul ciudat care era lângă ea, fetița voia doar să îi zică bună, ceea ce a și făcut, iar Luc i-a răspuns la fel. A fost un dialog foarte dulce până când mama fetei a intervenit și a răspuns: ,,Nu vorbim cu motocicliștii jegoși!”.

Mai târziu în acea zi, Luc a scris o scrisoare deschisă pe Facebook care era adresată mamei care l-a judecat într-un chip atât de brutal și care își mai educă și fiica să facă la fel. Iată scrisoarea:

Da, sunt un tip de 127 de kilograme cu motociclete și tatuaje, sunt zgomotos, beau bere și arăt de parcă ți-aș putea mânca sufletul dacă te-ai uita la mine un pic mai ciudat.

Ceea ce nu știi tu este că sunt căsătorit de 11 ani, copii mei mă strigă tati și sunt absolvent de facultate…
Mama mea e mândră de mine și spune tuturor cât de mândră e să aibă un fiu atât de minunat, nepoții mei sunt mereu fericiți să îl vadă pe unchiașul lor, Luc…

Atunci când fiica mea și-a rupt mâna, am plâns mai mult decât ea…

Citesc cărți, ajut oameni, fac tot ce pot să dau o mână de ajutor veteranilor de război, și plâng la filme…

Așa că data viitoare când îi voi spune bună fiicei tale, iar tu o vei trage de mână și îi vei spune ,,Nu nu dragă, noi nu vorbim cu motocicliștii jegoși…

Amintește-ți că deși mi-ai jignit sentimentele, acest motociclist jegos va fi primul care va sări să intre în casa ta în flăcări pentru a salva peștișorii fetiței tale, doar pentru ca ea să nu fie tristă!

– L.P.