Informații zi de zi

Șoareci într-un magazin Mega Image din Sectorul 1

Sătui de gunoaiele de pe străzile Sectorului 1, doi șoareci au decis să ia micul dejun în centru, într-un magazin din apropierea primăriei.
O fotografie făcută de Claudia Postelnicescu arată două rozătoare mâncând un covrig în galantarul raionul de patiserie.

„Mega Image 1 Mai București, Sectorul 1, s-a adaptat la situația pieței și a adus șobolani la ofertă: iei un covrig, primești doi șobolani. Poftă bună!”, a scris Postelnicescu pe Facebook.

Între timp, miercuri dimineață primarul Clotilde Armand a anunțat că gunoaiele au început să fie ridicate din nou și a dat un nou ultimatum de 24 de ore operatorului de salubritate, pe care îl amenință cu rezilierea contractului. Un consilier general din Primăria Capitalei a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie care a terifiat multă lume. Acesta susține că fotografia cu șoarecii a fost făcută într-un magazin din București, în Sectorul 1, acolo unde de ceva timp există o problemă cu deșeurile.

În imaginea postată se văd doi șoareci care mănâncă dintr-un covrig, chiar de pe raftul unei patiserii. Fotografia a fost însoțită și de câteva acuzații la adresa USR-PLUS, subliniindu-se faptul că scandalul salubrizării dintre primarul Clotilde Armand și societatea Romprest începe să aibă repercursiuni grave.

„Șobolani în magazine. În sectorul 1. În CAPITALĂ CAPITALEI!!!! Romprest NU este un operator pe care să îl dorești. Însă nu așa se soluționează conflictul cu ei.Cu toate astea PÂNĂ UNDE acceptăm să ne ducă în mizerie și boli USR Sector 1? Chiar trebuie să dăm foc la țară ca să ne arate ei că lupta cu “mafia”?” – a scris consilierul general pe Facebook.