Informații zi de zi

SORIN COPILUL DE AUR, ABĂTUT ȘI AGITAT LA ÎNMORMÂNTAREA LUI EMI PIAN. MANELISTUL PRIVEA TRIST PRINTRE GRATIILE PORȚILOR DE LA CIMITIR VIDEO

Sute de apropiați și-au luat astăzi rămas-bun de la „regele” clanului Duduianu. Emi Pian a fost înmormântat, spre surprinderea tuturor, în mare secret. Membrii familiei lui nu au dorit să aibă loc incidente în ziua funeraliilor, din acest motiv totul a fost pus la punct departe de ochii curioșilor.

Slujba de înmormântare a lui Emi Pian fusese anunțată duminică la ora 12, însă, surprinzător, funeraliile au început mult mai devreme. Rudele l-au condus pe Emi Pian spre biserica Parascheva din Capitală pe la ora 9 dimineața.

Apropiații l-au plâns, l-au aplaudat și au aruncat cu petale de trandafiri
Familia l-a condus pe ultimul drum pe renumitul interlop într-un „dans” al durerii. Fiecare dintre ei își striga durerea în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit era condus de mașina mortuară spre cimitir.

La intrarea în cimitir, oamenii au aruncat cu petale de flori și l-au aplaudat puternic pe Florin Mototolea, în timp ce îi strigau numele. Ajunși acolo, familia a închis porțile cimitirului pentru ca presa și oamenii străini să nu-i poată deranja într-unul dintre cele mai dificile momente.

”Aoleu, măicuța mea, nu mai pot! Aoleu!”, sunt câteva dintre strigătele de jale.

Și maneliștii s-au arătat profund afectați la înmormântare
Unul dintre cei mai apropiați maneliști ai clanului Duduianu este Sorinel Copilul de Aur. El a fost prezent la înmormântarea interlopului și părea complet afectat de pierderea prietenului său.

Sorinel Copilul de Aur a fost surprins de paparazzii Cancan.ro la poarta cimitirului, în timp ce părea abătut și agitat. Cântărețul privea trist printre gratiile porților, spre locul de veci al lui Emi Pian.